3 sätt att göra ingen Roll Pie Crust

Även om vi har delat hemligheterna om att göra den perfekta pajskorsan i det förflutna, har du ibland inte tid för det. Blandningen, det chillande, det vänta, det rullande, den stress som kommer att hållas ihop? Kommer din mormor verkligen veta om du använder en storebought istället? Svaret är ja, hon vill – men det finns ett bättre sätt! Gör en no-roll degen och du kommer att bli gjort på några minuter!

Även om vi skulle vilja säga att vi har kommit upp med det perfekta receptet på egen hand, så är det inte så. Det finns tre grundläggande recept (varav en är en personlig favorit) som kommer ut med superstarresultat varje gång. Du kan helt enkelt använda den du har ingredienserna till hands för och du är helt uppsatt.

Dessa skorpor kommer fortfarande att ge dig en fläckig crumb och kommer att vara lätt och ömt utan all väsen. Det finns ingen ursäkt för att inte göra fantastiska hemlagade pajer den här semesterperioden när du har ett av dessa tre recept i din bakficka!

1. No Roll Crust från Joy the Baker: Denna skorpa, till skillnad från de andra, är gjord med gräddeost. Det har också olja och smör, och kombinationen av alla tre fetter är en bra sak. Det har också ytterligare förlängning för att hålla sakerna fläckiga. Vi kom över det när Joy först publicerade det förra året och vi använde det för varje enda skorpa som vi gjorde förra semesterperioden. Quiches, pajer, kycklingpotten … verk. Den har en rik smak och kompletterar alla påfyllningar snyggt. Plus det finns mördarbilder att matcha (som ovan) – vi vågar dig ta en titt och inte springa hem och göra en ikväll!

2. No Roll Crust 1 från alla recept: Detta recept från alla recept använder olja som fett i degen. Det kanske låter chockerande först, men det kan vara ett sätt att kontrollera fettnivåerna i din skorpa om du är extra bekymrad över det. Kanske använda lite canola, men hur som helst, smör och svin är båda borta från ekvationen. I vår tidigare erfarenhet fungerar det bättre att förbereda ditt skal för en extra krispig knap men dina resultat kommer att bli bra på något sätt!

3. No Roll Crust 2 från alla recept: Denna skorpa liknar den ovanstående men med tillsats av socker. I recept betyder tillägget av socker vanligtvis smeten eller degen som gör att det blir lite mer torrt. Det här är en bra sak när det fett du lägger till skorpan redan är i flytande tillstånd. Det känns lite mer robust och mindre “oljigt” även om det i det första receptet känns bleknar en gång bakad. Vi har inte gjort det här utan att förbereda det, så vi kan inte bevisa hållbarheten med våta ingredienser utan att baka den först. Men det kommer väl överens med många stjärnor och vi godkänner också.

Använder du ett annat recept än något av ovanstående? Se till att lämna oss en länk eller ingredienslista i kommentarerna nedan!

Relaterad: Efterbehandlingskläder: Hur man får en perfekt gyllene Pie Crust

(Bild: Joy The Baker)