25 Make-Ahead sommar frukostar

Frukost är ett bra sätt att börja dagen med rätt, men det är inte alltid dags att sätta samman en hel spridning på morgonen. Snarare än att hoppa över det eller köpa en överdriven bagel under din pendling, använd recept-recept för att spara tid på morgonen. Från smörgåsar och muffins till grytor och omeletter kommer dessa 25 recept att inspirera dig att äta frukost varje dag.

(Bildkrediter: Maria Siriano)

1. Wrapped Breakfast Quesadilla

Spara kvarstående frittata du gjorde på söndag och piska ihop dessa quesadillas. De fryser bra, så du kan få dem till hands när du behöver dem.

(Bildkrediter: Sarah E Crowder)

2. Frys-vänliga Spenatfeta Frukostkranar

Gör en kopia av din favoritaffärsaffär hemma. Äggröra går grekiskt med sauterad spenat, fetaost och körsbärstomater. Vi gillar att sätta in den i en helvete tortilla, men alla burrito-sized wrap kommer att göra.

(Bildkrediter: Maria Siriano)

3. Pesto och Egg Baguette smörgåsar

Äggsallad får en modern spin i denna frukostsmörgås. Koka ägget och gör pesto-majonnäs på söndag, så det krävs bara montering på morgonen. Den skarpa baguetten gör smörgåsen, så om den inte är frisk, ge den en liten toast först.

(Bildkrediter: Maria Siriano)

4. Frys Friendly Frittata Breakfast Sandwiches

Äggsmörgåsar är den perfekta bärbara frukosten för en morgon på farten. Gör det ännu enklare med färdiga smörgåsar stashed i frysen. Denna kombinerar korv, spenat och lök i en frittata hölls tillsammans med smältost på en ristad engelsk muffin.

5. Frys Friendly Breakfast Sandwiches

Om den klassiska bacon, ägg och ost är mer din stil på morgonen, här är smörgås för dig. En till två minuter i brödrostugnen är allt som krävs för att återuppvärma denna smörgås, så du kan spendera mer tid snoozing och mindre tid att laga mat.

(Bildkredit: Lauren Volo)

6. Korv och Aubergine Sommar Frittata

Gör denna frittata och äta frukost på färdigt hela veckan. Kryddig italiensk korv, sautéed aubergine och krämig getost tillägger poppar smak till denna äggbakning. Även om du kan värma den i mikrovågsugnen, så tycker vi om det här serveras kallt eller vid rumstemperatur.

  One-Pot Pasta Recept: Linguine med rostade Red Peppers, Tomat & Brie

(Bildkrediter: Vanessa Barrington)

7. Sminkbroccoli & Spaghetti Strata

Spaghetti är inte bara till middag. Här finner man ett gott hem inbäddat tillsammans med broccoli, ost och ägg. Blanda och matcha med bakade potatis, korv, bacon och grönsaker om broccoli inte är för dig.

(Bildkrediter: Maria Siriano)

8. Ägg och Chorizo ​​Frukostgryta

Casseroles är ett naturligt val för både recept och recept som ger gott resultat. Vi går djärva med både kryddig chorizo ​​och jalapeño peppar, men du kan använda frukostkorv och hoppa över chilesna för en mildare version.

(Bildkredit: Lauren Volo)

9. Hatch Chile Frukostgryta

Hatch chiles är en specialitet i sydvästra, med en mild till medium värme. Friska chilier kommer att fungera bäst här, men om du inte hittar dem, fungerar frusen eller konserver också. Det håller bra, så du är satt till frukost hela veckan.

(Bildkrediter: Tro Durand)

10. Make-Ahead “Skinka och ost” Breakfast Casserole

Denna gryta, även känd som strata, involverar kuber av bröd skiktad med läckra ingredienser och ägg hällde över hela saken. Denna teknik är bäst när du gör det framåt. Montera grytan natten före och baka den på morgonen. Den över natten chill låter brödet suga upp äggblandningen som ger struktur och smak åt varje bit.

(Bildkredit: Nealey Dozier)

11. Korv och grönsaker frukost

Denna grönsakspannade gryta gör två fulla 13×9 tums rätter till frukost. Även om det kan tyckas som mycket, är det faktiskt bra planering. En maträtt (eller båda) kan vikas upp och frysta, så du har frukost tillgänglig när du vill ha den. Den andra maträtten kan bakas och ätas till frukost hela veckan.

(Bildkredit: Kimberley Hasselbrink)

  Recept: Bananmjölk

12. Bakad Denver Omelett

En omelett är en lätt skål att göra, men det blir ännu enklare i ugnen. Kombinera alla dina ingredienser i en bageri och låt ugnen göra resten av arbetet. Vi var inspirerade av de klassiska smakerna av Denver omelet, men du kan använda vår grundläggande formel för någon ugnomell som du skulle vilja ha.

(Bildkrediter: Tro Durand)

13. Cheesy potatis frukost gryta med cheddar och tomater

Soltorkade tomater och varm senap är vikta i denna härliga frukostgryta. Strimlad potatis håller det tillfredsställande och lätt jämfört med tärnade potatisar och det hålls ihop av ostliga ägg.

(Bildkrediter: Jenny Huang)

14. Bakad Croque-Monsieur gryta

En croque-monsieur är en fransk skinka och ostsmörgås med osten riven eller strimlad på toppen innan den bakas. Inspirerad av smörgåsen kombinerar denna gryta de läckra smörgåsomponenterna och lättheten i en skikt. Montera den på natten innan, så du måste bara baka det på morgonen.

(Bildkrediter: Tro Durand)

15. Frukostpolenta kvadrater med spenat och bacon

Ständigt rörande polenta på kaminen kan säkert vara en chore, men det här receptet tar det mesta av arbetet. Detta relativt handsfree recept kräver bara att du visst en gång medan du bakar. Håll det runt hela veckan till frukost eller lunch.

(Bildkredit: Christine Han)

16. Blåbärpannkaka gryta

Pannkakor är läckra, men om du försöker mata en folkmassa eller göra ett recept förra veckan, är de inte det bästa alternativet. Det här receptet kombinerar det bästa av allt: fluffig pannkaka smet, saftiga blåbär och en crunchy streusel topping.

(Bildkredit: Kimberley Hasselbrink)

17. Kanel Roll Frukostbake

Detta brunch showstopper du letat efter. Allt du älskar om kanelrullar, även gräddostisningen, blir lättare i denna lagrade gryta. Ingen tid behövs för att rulla ut degen här – helt enkelt skiv en bröd daggambröd och skikt bort.

(Bildkredit: Leela Cyd)

18. Jordnötssmör Banana Frukostbrödpudding

Håll denna mat bokmärkt för din nästa lata söndag. Den klassiska duoen med jordnötssmör och banan förenar återigen i denna rika frukost. Montera den på natten innan så du kan koppla av med en kopp kaffe och läsa pappret nästa morgon.

  Vad är skillnaden mellan Strata, Brödpudding och Panad?

(Bildkrediter: Jenny Huang)

19. Raspberry Cookie Butter Bakad Havregryn

Om dina ögon omedelbart går till söttsidan av frukostmenyn, är detta recept för dig. Det kanter mot (och kan vara) efterrätt, men det är souffléliknande konsistens håller sakerna lätta och luftiga. Men till skillnad från en soufflé håller recepten bra under hela veckan.

(Bildkrediter: Maria Siriano)

20. Choklad-Cherry Granola Muffins

Muffins och make-ahead frukostar går hand i hand. Du kan baka dem och hålla dem hela veckan, eller frys dem för senare. Den svåraste delen plockar ett recept. Här, crunchy granola lägger textur till de mjuka, chocolatey muffinsna.

(Bildkrediter: Tro Durand)

21. Mest citemoni av citronmuffins

Ljus citrus är den perfekta smaken för att hjälpa dig vakna på morgonen. En citronsirap håller dessa handhållna bakverk fuktiga med en blank topp glasyr.

(Bildkrediter: Sarah E Crowder)

22. Savory Radish and Goat Cheese Muffins

Säg hej till dina drömmars smakfulla muffin. Buttery muffin smeten kombineras med rädisor och tangerig getost. De tunna skivorna av rädisa är mellow medan du bakar, och den krämiga getosten tämmer den peppery biten ännu mer.

(Bildkredit: Karla Conrad)

23. Muffins med en skål Havre med fikon och hasselnötter

Metoden för att göra dessa muffins kunde inte vara enklare. Matberedaren sätter allt ihop så att du inte behöver smutsa några extra skålar. Muffinsna får sin textur från fikon, hasselnötter och havre.

(Bildkrediter: Megan Gordon)

24. Frysta-och-baka Citronvallmo Seed Scones

Tro det eller inte, den här klassiska kaffebutiken är väldigt lätt att göra hemma. Degen kan frysas i förväg, och glasyren kan göras dagen innan, så bakning är allt som krävs den dag du vill göra dem.

(Bildkredit: Quentin Bacon)

25. De bästa Buttery Sconesna

Liksom citronpoppyfrönscones kan detta recept frysas och bakas vid ett senare tillfälle. Använd degen receptet som en bas, men byt i annan torkad frukt och nötter för vinbär att enkelt ändra smak.