23 franskinspirerade recept som du kan packa för en picknick

Hur man gör klassiska franska Madeleines

(Bildkredit: Dana Velden)

Vad handlar det om att äta ute på en filt eller parkbänk som bara känns så parisisk? Självklart är det ännu bättre om du är enkelt men oklanderligt klädd, slappna av en flod eller ström av något slag (tänk Seins strand) och servera en utsökt måltid ur en fransk marknad tote eller picknickkorg. Medan vi inte precis kan transportera dig till Paris eller ge dig en makeover, kan vi hjälpa till att säkerställa att din picknickkorg är perfekt förpackad. Dessa 23 recept kommer att få dig bra på din väg.

(Bildkrediter: Tro Durand)

1. Varm fransk linssallad med bacon och örter

Skönheten i denna linssallad är att den är mångsidig att serveras varm, kall eller vid rumstemperatur. Tack vare rosmarin, salvia och persilja, är denna sallad fylld med smak som bara blir bättre när den sitter.

(Bildkrediter: Maria Siriano)

2. Rostad rödpeppar Tapenade

Idealisk serveras på antingen baguette skivor eller med din favorit crudités, denna tapenade är enkel att göra, men har mer komplexa smaker än du kanske känner igen vid första anblicken. Hemligheten är citronskal, vilket gör allt bättre och ljusare.

(Bildkredit: Nealey Dozier)

3. Classic Salad Niçoise

Du kan verkligen inte slå en klassiker när den klassiker du pratar om är sallad Niçoise. Kombinationen av färska grönsaker, tomater, potatis, gröna bönor och tonfisk som serveras kallt med skivad hårdkokt ägg är den perfekta snygga picknickmat.

(Bildkredit: Emma Christensen)

4. Hur man gör ost Gougères

Låt oss vara ärliga – det finns nej fel dags att äta ost gougères. Den enda frågan är att du ska baka dem i stora rulleformade portioner så att du kan använda dem som “bröd” för dina smörgåsar, eller kommer du att göra dem mindre och servera dem tillsammans med din favorit linsilad?

(Bildkrediter: Tro Durand)

5. Kucchini & Olive Breakfast Cake, fransk-stil

Savory quick breads gör en perfekt frukostmat, men de är också oändligt bärbara och lätta att packa för en picknick. Vi skulle rekommendera att skära dem så att du inte behöver oroa dig för att bära en skarp kniv i din picknickväska.

(Bildkredit: Emma Christensen)

6. Snabb & Tangig Kronärtskocka Barigoule

Om du inte är bekant med barigoule är det en vit vinstewed kronärtskocka från Provence, och det är en perfekt tartine toppning för en picknick. Gör de stewed kronärtskockorna i förväg och ta med ditt favoritskivad bröd för att montera dem i picknicken.

(Bildkrediter: Maria Siriano)

7. Pesto & Eggs Baguette Sandwich

Vi är fast övertygade om att picknickmat ska vara enkel och gjord av de bästa ingredienserna. Så gå till ditt lokala franska bageri för att plocka ut en baguette, göra färsk pesto och använd de bönder som marknadsför ägg för att göra de kokta som det här receptet kräver. Du kommer inte bli besviken.

(Bildkredit: Nealey Dozier)

8. Fransk lök Soppa Grillad Ost

Du kan inte riktigt föra enskilda skålar fransk lök soppa till en picknick, men dessa grillade smörgåsar är nästa bästa sak. Gör dem så nära picknick som möjligt så att de blir friska (och kanske till och med lite varm). Men oroa dig inte för det för mycket – även vid rumstemperatur kommer de att vara läckra.

(Bildkrediter: Sarah E Crowder)

9. Cold Lentilsallad med oliver och gurkor

De salta Kalamataoliverna i denna sallad kompenseras helt av gurkens vattna knäck och mintens färskhet. Vi rekommenderar att du gör en dubbel sats – du vill definitivt ha kvar.

(Bildkredit: Kimberley Hasselbrink)

10. Matt & Ted Lee Radish Butter

Doppa rädisor i smör med lite fläckigt havsalt är en perfekt traditionell picknick mellanmål. Detta härliga recept tar idén ett steg längre och kombinerar rädisa, smör och salt, vilket gör den till det perfekta krämiga doppet för att släta på toast, romaine-blad eller endiv.

(Bildkredit: Leela Cyd)

11. Kronärtskocka, Kale & Ricotta Pie

Denna grönsakspaj sörjer bara med ett enkelt glas vitt vin och en lätt salladsalad. Det påminner om en crustless quiche, men med mer ricotta. Vi tar det.

(Bildkredit: Emma Christensen)

12. Hur man bildar en baguettbröd

Ingen fransk picknick skulle vara komplett utan en baguette. Om du vill pröva din hand att göra din egen, är det allt i formningen. Du kan använda ditt favoritbrödrecept, och följ bara den här handledningen.

(Bildkredit: Emily Han)

13. Potatis & purjolök Galette

Nyckeln till att göra denna galette en framgång är att skära potatis och porrer supertunna, vilket innebär att du är bäst att bryta ut din mandolin. Överväg att skära galette pre-picknick och lägga skivorna i en behållare mellan stycken av pergament för bästa presentationen.

(Bildkredit: Dana Velden)

14. Hur man gör klassiska franska Madeleines

Dessa smöriga lilla franska kakor har ofta en liten citronsmak, vilket gör dem till en perfekt avslutad picknickbehandling.

(Bildkredit: Emma Christensen)

15. Quinoa-sallad med vårrädisor och gröna

Hur tar du quinoa sallad och gör det otänkbart franska? Lägg till rädisa. De krispiga, paprikaa grönsakerna är ett måste, och vårens mikrofågel är en fräsch och lekfull slutlig blomning.

(Bildkredit: Leela Cyd)

16. Lemony gröna bönor med mandelbrödsmulor

Gröna bönor är en annan klassisk fransk ingrediens. Denna lemonyversion, fylld med krispiga mandlar, är ett härligt ljust tag på vad som ibland kan vara en utsökt men ändå tung skål.

(Bildkredit: Melissa Ryan)

17. Hur man gör klassiska franska palmiers

Varje picknick bör inkludera efterrätt – det är i alla fall en av våra regler i sommar. Och om du är värd för en fransk-temad picknick är palmiers ett perfekt val. Tillverkad av blöta bakverk, de ser mycket svårare att göra än de faktiskt är, och du kan alltid lägga till din egen twist som kandiserad ingefära eller citronskal.

(Bildkrediter: Tro Durand)

18. Lemony grönsallad med Radicchio

Ingen fransk picknick skulle vara komplett utan en grön sallad, och den här versionen, med den lite bittera radicchioen, passar perfekt – speciellt om du serverar det efter huvudrätten som den franska gör. Bitterheten är en stor gommenrengöring.

(Bildkredit: Emma Christensen)

19. Hur man gör Kouign Amann hemma

När du väl har hängt på dessa laminerade bakverk är de inte svåra att göra alls. det tar bara lite tålamod och övning. Kouign Amann är definitivt ett av de mer imponerande recept som du kan ta med till en picknick.

(Bildkrediter: Anjali Prasertong)

20. Rostad tomat- och getostkock

När du är i tvivel, gör en quiche. Det är vår regel för franska picknick och sista minuten-fester. De är lätta att piska upp, ha massor av variationer, och blir alltid upptagna av alla.

(Bildkredit: Emily Han)

21. Fava Bean & Radish Bruschetta

Bruschetta kan vara italiensk, men det är en nära kusin till den franska tartinen. Den största skillnaden är storleken. Gilla med artichoke barigoule, gör topping och ta med ditt favoritbröd, och låt gästerna sätta ihop sina egna på picknicken.

(Bildkrediter: Tro Durand)

22. Rostad potatis, rädisor och fänkål med citronbrun smörsås

Hoppa inte över grillade grönsaker för din picknick av rädsla för att de inte kommer att resa bra. Om du serverar rumstemperatur blir de lika goda. Och verkligen, citron-brun smörsås? Hur kunde du motstå?

(Bildkrediter: Tro Durand)

23. Hur man äter ost till efterrätt: En trio för din ostskiva

Det är mycket franskt att följa din måltid med en ostskiva. Och verkligen, ingen picknick skulle vara komplett utan någon form av ost. Prova någon av dessa tre-ost-kombinationer som du gillar, eller mixa och matcha dina favoriter. Men vad du än gör, glöm inte några torkade frukter, sylt eller chutneys att följa med dem.