18 Big-Batch Cocktails till dagdrink med dina vänner

Långhelgerna är gjorda för stora batchcocktails. Samla en grupp vänner, blanda upp en stor kruka eller två av något ljus, uppfriskande och helst fylld med frukt (av hälsoskäl) vet du) och du är inställd på en eftermiddag på dagen att dricka. Se bara till att du har gott om krukor vatten och en mängd snacks också.

(Bildkredit: Kimberley Hasselbrink)

1. Ferska Plommon Sangria

Sangria är inte bara billig sommardryck av dina yngre dagar – det kan gå helt gourmet om du kopplar din frukt och vin rätt. Denna version använder sommarens bästa stenfrukter, brandy och en torr Riesling.

(Bildkrediter: Maureen Petrosky)

2. Fryst Gin & Tonic

Hur skulle du kunna göra en G & T bättre? Gör det smutsigt. Ja, det är rätt – en frusen gin och tonic handlar om den mest uppfriskande cocktailen du kan njuta av i sommar. Vi föreslår att du serverar dem vid poolen eller på däcken.

(Bildkrediter: Jayme Henderson)

3. Rödvin, Blackberry & Ginger Cocktail

Vi älskar att använda boxat vin för cocktails. Det är otroligt enkelt, oftast mer kostnadseffektivt, och om du använder en från en tetrapak kan du till och med sätta cocktailen tillbaka i lådan för enkel transport. Den här är gjord med en söt röd, granatäpplejuice och ginger öl av god kvalitet.

(Bildkrediter: Maureen Petrosky)

4. Blueberry Lavendel Vodka Spritzer

Basen av denna blommiga, fruktiga cocktail är en blåbär-lavendel enkel sirap, som är där den får sin djupa, mörka färg. Du kan skala på lavendel om smaken är för stark för din smak.

  Varför pommes frites är inte franska men vi märker dem som så

(Bildkredit: Kimberley Hasselbrink)

5. Sparkling Cherry Rosé Sangria

Det enda som är bättre än rosé sangria är gnistrande rosé sangria. Den här versionen får också en triple dos kirsebär med frukt (färsk från marknaden), körsbärlikör och körsbärsbitter. Välkommen till stenfruktsäsongen!

(Bildkrediter: Tro Durand)

6. Strawberry Gin Smash

En smash är en cocktailklassiker, och innehåller vanligen mynt, socker och is med din favoritanda. Vi har uppdaterat den här för att inkludera en hälsosam servering av jordgubbar och limes.

(Bildkredit: Thayer Allyson Gowdy)

7. Cosmo Slushy

Skriv inte Cosmo just ännu. Det här relikvet av Sex och staden dagar förtjänar en comeback i en lite icier form. Få dina vänner att dricka ett par och vi satsar massor av roliga samtal kommer att uppstå.

(Bildkrediter: Maureen Petrosky)

8. Elderflower Champagne Cocktail

Elderflower (normalt i form av St. Germain) och bubblor är en match gjord i himlen. Det är en av likörerna som vi alltid håller på med, och denna Champagne-cocktail – komplett med skivade jordgubbar – borde visa dig anledningen till varför.

(Bildkrediter: Apartment Therapy)

9. Drottningens Rum Shaker Cocktail

Denna cocktail är lite av ett DIY mästerverk. Det är perfekt för transport till en väns hus, eftersom varje cocktail blandas individuellt i en Mason-burk. Bara ladda in min mint, enkel sirap och limejuice innan du lämnar ditt hus, blanda sedan med rom, bitter och is vid ankomst.

(Bildkrediter: Tro Durand)

10. Blood Orange Mimosa Pitcher Cocktail

Det finns nästan ingen lättare dryck att göra i en stor sats än en mimosa, men du vill inte ha något så vanligt för dina dagdrinkande fester. I stället byt i apelsiner i blodet (leta efter flaskajuice när de inte är säsong). Du kommer att sluta med en vibrerande dryck som kommer att låta alla le.

  Vita bönor: 5 enkla vegetariska bärare

(Bildkredit: Nancy Mitchell)

11. Jordgubbs Basil Margaritas

Vi behöver förmodligen inte förklara mycket om denna cocktail för att övertyga dig om att du ska göra det i helgen. Jordgubb och basilika är bra tillsammans, och verkligen … att lägga tequila är en no-brainer.

(Bildkredit: Kimberley Hasselbrink)

12. Gurka, Ginger & Prosecco Sangria

Håll dina sangria från att bli för söta genom att lägga i ett friskt, kryddigt element som gurka-skivorna i denna krukcocktail. Det är mjukt, uppfriskande och bra med en kryddig måltid.

(Bildkrediter: Apartment Therapy)

13. Honung Bourbon Lemonade

Medan honungen i den här versionen kommer från ett honungsmakad bourbon, kan du också använda honung i din enkla sirap och välja vilken bourbon du har till hands. Vi gillar också att lägga till lite mint till varje glas för en frisk lukt och smak.

(Bildkrediter: Jayme Henderson)

14. Vitt vin, Clementine & Vanilj Cocktail

Dra fördel av de få kvarvarande klementinerna, om du hittar dem, för att göra denna boxade vincocktail. Kombinationen av vanilj och timjan garnering är oväntat, men det fungerar så bra.

(Bildkredit: Casey Barber)

15. Fizzy Citrus & Beer Pitcher Cocktail

Vi började ursprungligen med detta recept som ett alternativ för Champagne på nyårsafton, men det fungerar lika bra för sommaravläsning. Kombinationen av citron (du kan använda Meyer eller vanlig), socker, lambic och cider är lätt och perfekt för en eftermiddag på verandan.

(Bildkrediter: Apartment Therapy)

16. Sparkling Sweet Tea Pitcher Cocktail

Om du är en söt te eller whisky fan, bör detta vara nästa cocktail på din lista för att försöka. Kombinationen av de två södra klammerna är en matchning gjord för veranda sippin ‘.

  Är mexikansk vanilj säker att använda? Goda frågor

(Bildkrediter: Maureen Petrosky)

17. Peruvian Pisco Punch

För alla som vill ha något uppfriskande och tropiskt, utan att tillgripa en drink som serveras med ett paraply, är det här som ska prova. Den använder peruanska pisco, en variation av brandy, tillsammans med massor av ananas och citronsaft.

(Bildkrediter: Jayme Henderson)

18. Rosé, Gin & Rosa Pepparkorn Cocktail

Rosa pepparkorn är en av våra favorit-ingredienser under radar, och den lyser i denna cocktail. Den kryddiga torkade bären används i en enkel sirap, så du är säker på att få mycket av dess smak. Använd gnistrande rosé om du föredrar det.