15 höstmiddagar från den långsamma kokaren

(Bildkrediter: Tro Durand)

Med kortare dagar och skarpare temperaturer på väg, med en varm, hemlagad middag som väntar på oss när vi går in i dörren är en sådan bekvämlighet. Med hjälp av en långsam spis behöver inte prep och matlagning ske i sista minuten vilket frigör dig för att fokusera på andra viktiga uppgifter, som att hälla det glaset vin!

Från tröstande soppor till starka braises, finns det mycket att välja mellan med dessa 15 recept. Som en bonus ger dessa recept också gott om rester – perfekt för lunch nästa dag!

(Bildkredit: Emma Christensen)

1. Curried grönsaker och kikärter

Massor av grönsaker och kikärter laddas i denna gryta, allt kokta i en rik curry-kokosnötsås.

(Bildkredit: Nick Evans)

2. Slow Cooker Vegan Pumpkin Curry

Ta en extra pumpa från pumpa lapp eller mataffär i denna hyllning att falla ingredienser. Servera med gott om ris för att suga upp såsen.

(Bildkredit: Emma Christensen)

3. Slow Cooker Chicken Burrito Bowls

Varför laga alla fyllningar i en burrito separat när de alla kan laga mat ihop? I detta recept ris, kyckling, bönor och majs kokar och smakar varandra, allt i en kruka. Det är så gott att tortillor är frivilliga.

(Bildkredit: Emma Christensen)

4. Slow-cooked Bolognese sås

En långsam spis är det perfekta sättet att göra en stor mängd bolognese sås. Du är kvar med några att servera med pasta till middag, och ton extra att frysa för en snabb nattmåltid i framtiden.

(Bildkrediter: Tro Durand)

5. Långkokt brisket och lök

Braisera ett tufft kött som brisket i den långsamma ugnen och du kommer att sluta med ömt, saftigt kött i en salig vitlöks- och löksås.

(Bildkredit: Emma Christensen)

6. Slow Cooker White Chicken Chili

Kyckling simmas med chili, kryddor, bönor och majs i denna tomatlösa chili. Denna lättare chili är perfekt med en sallad eller en sida av majsbröd till middag.

(Bildkredit: Kimberley Hasselbrink)

7. Slow Cooker Sausage and Spinach Lasagna

Ja, en ostlik lasagne kan göras i en långsam spis! Denna version har massor av spenat och korv för den ultimata komfortmatsmiddagen.

(Bildkredit: Emma Christensen)

8. Slow Cooker Chicken in Milk

Vårt favorit kycklingrecept någonsin kan nu också göras i den långsamma kokaren! Mjölk kan verka som en konstig ingrediens, men det blir en fantastisk sås som det brinner kycklingen.

(Bildkredit: Emma Christensen)

9. Slow Cooker Black Bean Enchiladas

Om du älskar enchiladas på grund av hur alla ingredienser – ost, sås, påfyllning och tortillor – anmäler, då är det här vegetariska receptet för dig.

(Bildkredit: Kimberley Hasselbrink)

10. Slow Cooker Korean Short Ribs

När dessa korta revben snabbt är bruna med hjälp av pommes frites, är de långkokta i en salig sås tills det är mycket gott. Servera med en sida av ris eller last i salladsblad med syltade grönsaker för en rolig salladslindning.

(Bildkredit: Kimberley Hasselbrink)

11. Slow Cooker Tonfood Noodle Casserole

Denna klassiska amerikanska gryta får en tur i långsam spis och resultaten är lika tröstande. Lägg i din favorit grönsak i slutet av matlagningen för en enkel enrätt måltid.

(Bildkrediter: Sara Kate Gillingham)

12. Slow Cooker Pork Carnitas

Gör Taco Tuesday hända med detta långsamma kokarcarnitas recept. Allt du behöver är fläskkropp, några kryddor och aromatiska ämnen, några tortillor och dina favoritfyllningar för servering.

(Bildkredit: Kimberley Hasselbrink)

13. Slow Cooker Celery Soup med Bacon

En ödmjuk gäng selleri kan förvandlas till en rik, krämig soppa med tillsats av lite bacon, potatis och buljong. Servera med lite crusty bröd för en varm och tröstande middag.

(Bildkredit: Nealey Dozier)

14. Slow Cooker Chicken Enchilada Soup

Alla djärva smaker av kycklingenschiladas kommer ihop i denna tjocka soppa. Det är en hjärtlig och välkomnande middag att komma hem till när det är kallt ute!

(Bildkrediter: Tro Durand)

15. Slow Cooker Coconut & Green Curry Pork

Denna enkla thailändska currygryta har djärva smaker och kan mata en hungrig folkmassa. Medan det är bra över ris, försök med det med butiksköpte naan för att suga upp all den smaskiga såsen.

Dessa måltider kan vara långkokta men om du vill fatta ett snabbt beslut, spela vårt recept roulette och pausa videon när du vill bestämma vad du ska kasta in i din långa matris snart.

Mer långsamma kokarrecept att prova

  • Slow Cooker Mac och ost
  • Slow Cooker Meatballs
  • Slow Cooker Chicken Tikka Masala
  • Slow Cooker Beef and Barley Stew
  • Slow Cooker Chicken Tortilla Soup
  • Slow Cooker Chicken Minestrone Soup
  • Slow Cooker Italian Chicken and Broccoli Bowls
  • Slow Cooker Vegan Lentil Chili
  • Slow Cooker Veggie Pot Pie