10 Summer Slow Cooker Recept att göra just nu

(Bildkrediter: Diana Yen)

Du kanske tror att sommaren är dags att sätta din långa spis bort, men du borde inte! Medan jag snabbt kan förlita mig på min långsamma kokare året runt, är det säsongen när det verkligen tjänar sin plats i köket. Jag litar på min långa spis för upplysta sommar favoriter som håller ugnen avstängd.

Från grönsaksfyllda ratatouille och de enklaste kycklingfajitaserna, till krispiga (ja krispiga!) Kycklinglår och ömslaks, lägg till dessa 10 långa kokarrecept till din måltidsplan nu i slutet av sommaren.

1. Slow Cooker Ratatouille

Det finns inget bättre (eller mer läckert) sätt att kanalisera din spänning för alla bönder marknadens grönsaker än med ratatouille. Det här långsamma kokarreceptet gör mycket, så använd det till lunch och middag hela veckan på toast, kornskålar och grillade kött.

(Bildkredit: Brie Passano)

2. Slow Cooker Queso Dip

Oavsett om du är värd för en bakgårdgrill eller bara ha nachos till middag (jag säger ja!), Är denna släta och krämiga ostsås ett anmärkningsvärt tillägg. Den kommer ihop med bara tre ingredienser och påminner dig om din ungdoms nachoostsås.

(Bildkredit: Christine Han)

3. Slow Cooker Chicken och Broccoli Bowls

Gör dig redo att ha en ny favorit i din måltidsplan. Juicy kycklinglår och fräsch broccoli är framför och mitt i denna lätta weeknights middag. Inspirerad av en klassisk kyckling- och risgryta kommer den med en italiensk vridning som blandar i vita bönor, oregano och parmesan.

(Bildkredit: Christine Han)

4. Hur man gör långsam-kokare Caponata

Denna söta och smakfulla sicilianska smak är gjord av äggplantor, lökar och tomater. I den här versionen gör den långa kocken allt tungt lyft – allt du behöver göra är att bestämma hur man ska äta den. Jag älskar caponata på grillat kött och fisk, kastade med pasta och skedde över rostade bröd.

(Bildkredit: Lauren Volo)

5. Hur man gör skarpa, saftiga kycklinglar i långsam spis

På de heta och fuktiga dagarna när du inte kan bära för att slå på ugnen, är din långsamma kokkärl biljetten för att få krispiga kycklingslår på bordet för middag. Ja, jag sa krispig!

(Bildkredit: Lauren Volo)

6. Hur man gör Långkokare Fajitas

Att ta kycklingfajitas till middagsbordet blev mycket lättare. Denna nästan hands-off-version infunderas med varma kryddor, som kummin och chipotle, rika tomater, och naturligtvis ölpeppar och lökar.

(Bildkredit: Emma Christensen)

7. Hur man lagar lax i långsam spis

Denna metod lovar ömma, saftiga laxfilletter varje gång. Vem kan säga nej till det?

(Bildkredit: Emma Christensen)

8. Hur man lagar fläskkotletter i långsam spis

Goda nyheter: Så här håller du ugnen av och får fortfarande din fläskhackfix. Ännu bättre, det här receptet kräver att kakorna matas på en bädd av grönsaker, vilket innebär att huvudrätten och sidorna är klara samtidigt.

(Bildkrediter: Diana Yen)

9. Slow Cooker Chicken Tacos

Kom sommar, det här är mitt favorit sätt att ta itu med Taco Tuesday. Lean kycklingbröst infunderas med en blandning av varma kryddor för stor smak, och allt som finns kvar för dig att göra är att strimla köttet och ta tag i dina favorit taco toppings.

(Bildkrediter: Diana Yen)

10. Slow Cooker Peach och Blueberry Cobbler

Middagen är inte komplett utan efterrätt, och långsam spis är det enklaste sättet att förse dig med en söt och fruktig skomakare.