10 snabba aptitretare för en sista minuten happy hour

(Bildkredit: Michael Wiltbank)

När det är happy hour-tiden, kan de appar som du munch på bara vara lika viktiga som själva drycken, eftersom det är en bra idé att ha lite mat i magen medan du sippar på ditt glas vin. Så vad är några super-snabba och lätta biter som du kan piska upp på nolltid så att du kan komma till det roliga? Dessa 10 är dina svar.

1. Fläckiga Vitlökbröd Pinwheels

Dessa tvåbitiga vitlökbrödinspirerade kugghjul är gjorda med kökspuffdekor, vilket innebär att de kommer samman utan krångel.

(Bildkredit: Rachel Korinek)

2. Färska Veggies med 3-Ingrediens Cumin-Lime Yoghurt Dip

Du kan mycket väl redan ha de tre ingredienserna för att dra denna dopp tillsammans i ditt kök. Känn fria att köpa förskuren grönsaker för att göra det ännu enklare.

(Bildkredit: Michael Wiltbank)

3. Rökad lax och Crème Fraîche Kettle Chips

Vänd en påse potatischips till en snabb och snygg aptitretare genom att lägga till rökt lax och tangy crème fraîche till ekvationen och det är säkert att bli en vinst.

(Bildkredit: Michael Wiltbank)

4. Cacio e Pepe Popcorn

Denna popcorn, inspirerad av den klassiska romerska pastaprodukterna, kastas med massor av Pecorino Romano-ost ​​och svartpeppar, vilket gör det både smakligt och oemotståndligt.

(Bildkrediter: Maria Siriano)

5. Creamy Avocado Dip

Avokado och getost slår samman krafter för att göra ett krämigt, snyggt dip som är fantastiskt med inte bara crudité utan även tortillapor och kakor.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

6. Pepperoni Chips

Baka pepperoniskivor i en ugn i mindre än 10 minuter och resultatet är salt, glutenfria chips som är bra på egen hand eller serveras tillsammans med din favoritost.

(Bildkrediter: Sarah E Crowder)

7. Hot Crab Puffs

Dessa tröstande beten är lätta att göra tack vare butiksköpta puffdekor och fylls med krämig, varm krabba dopp.

(Bildkredit: Michael Wiltbank)

8. Citron-Vitlökssoppa Feta med Pesto

En virvel i matprocessorn eller mixern förvandlar en smula hunk av fetaost till det mest krävande dopp du kan tänka dig.

(Bildkredit: Michael Wiltbank)

9. Smoky Puff Pastry Stars

Skärning av blötadegen i stjärnor gör dessa aptitretare extra söta, men det är den röda paprikan som ger dem en sofistikerad vridning.

(Bildkredit: Andrea Bemis)

10. Maple-Tamari Rostade mandlar

Tamari ger en salt, umamirik smak till dessa rostade mandlar, som balanseras av söt, nutty lönnsirap.