10 sätt att äta Brinner (frukost för middag)

Även om vi klarar av att hitta tid för några nibbles på morgonen, är det bara inte att vi skrämmer ner en stor måltid i början av vår dag. I stället skulle vi mycket hellre njuta av en stor frukost, eftersom dagen slingrar ner och verkligen ta vår tid och njuta av sådana traditionella och tröstande smaker. Nu vem är redo för lite vit sås? Nom Nom Nom!

Bortsett från att vara “kul” att äta frukost till middag, är det oftast ett ganska ekonomiskt val också. De flesta av alternativen nedan kommer in under $ 10 prispunkt, faktiskt göra det $ 5. Det är bonusen att göra färsk mat hemma, att kunna sänka priset och öka smaken!

1. Frukost Pizza: Personligen kan vi äta pizza när som helst, natt eller dag, men vi älskar att ändra saker och göra det friskt varje gång. Vi håller frysta, uppstigna skorpor till hands och de är det perfekta kärlet för att hålla typiska frukostmat. Gör det med en pesto, en marinara eller till och med en vit sås, oavsett hur du skär det, det är bra ät!

2. hur man gör en frukost burrito: Vi älskar mat som är fristående och den här versionen kan även avstå från middagsbordet om det behövs. Frukostburritor bär också möjligheten att använda kvarvarande öl i ditt kylskåp, såsom ströda kött och grönsaker!

3. Cheddar och Gröna Chile Våfflor med Timjan Maple Syrup: Våfflor till middag, ja det är bara inget bättre. Bonusen för att äta den här carb-laddade behandlaren är att du inte behöver känna sig skyldig till den tupplur som säkert kommer att följa!

4. Fräsch & Ljus: 12 Frukost Casseroles: Grytor är vackra saker. De kan förberedas och lämnas i kylskåpet för ditt hem, väntar bara på att du slänger dem i ugnen. De matar en hungrig mob och lämnar fortfarande dig tid för att hjälpa barnen med läxor eller lägga fötterna och slappna av medan de baka!

5. Fluffiga Ricotta Pannkakor: Även om de rika och tunga våfflorna ovan kan lämna dig lugn för ett tag, kommer dessa lätta och luftiga ricotta pannkakor att lämna dig en fjäder i ditt steg och undra varför du inte gör dem oftare!

6. Potatispannkakor: Det är inte riktigt en tid på dagen att potatispannkakor inte är lämpliga, men du kan mata en familj på 4 för bara några dollar. De fryser bra och är hjärtliga och fyller på hungriga tummar!

7. Cream Biscuits With Add Ons: Dessa kex är gjorda på en snap, och även om de är bra precis som de står, är de ännu mer läckra när de blandas med kvarvarande kött, ostar, ett ägg eller till och med lite flätig vit sås … var fortfarande våra hjärtan.

8. Ägg och Cocotte: Dessa bakade ägg kräver så lite prep det är nästan chockerande. Resultaten är ramekiner fulla av små kuddar av äggvitor och mjölkiga mjuka äggulor. Du kan lägga i nästan vilken kvarvarande som helst i ditt kylskåp för att krydda dem lite, men de är fantastiska precis som de är.

9. Citronfrittata med purjolök och getost Denna maträtt är en välskuren en i våra arkiv. Det är en häftklammer som borde vara i allas bakficka på grund av dess mångsidighet, enkelhet och ljusa och tröstande smaker.

10. Double Chocolate Butterscotch Frukostmuffins: Även om det är middag, är dessa chokladmuffins rik nog att de är perfekta för temat och klämmer fast någon söt tand vid bordet. Tänk dem en frukost efterrätt!

Det här är bara några sätt att få några frukostar i din mage senare på dagen, vad är några av dina favorit sätt att piska upp lite frukost till middag? Låt oss veta nedan!

• Relaterad: Weeknight Meal Inspiration: Frukost till middag

(Bild: Som länkad ovan)