10 saker att hålla i frysen för akuta snacks

När det gäller snacking är ditt första stopp troligen skafferi, eller kanske kylskåpet om du är ute efter något nytt. En plats du kanske hoppar över är frysen, och det är dags att ändra det. När den är fylld med dessa 10 lätta föremål är din frys den bästa destinationen för nödsamtal.

10 saker att hålla i frysen för akuta snacks

1. Edamame

Fryst edamam är en protein-packad superstjärna för mellanmål. Det är lika tillfredsställande om du njuter av det själv eller klär upp det med några extra smaker.

Bli inspirerad: 5 Smakfulla sätt att snacka på Edamame

2. Quiche Bites

När hängaren är allvarlig, det här är den typ av proteinhöjning jag älskar att ha runt. Dessa trebitiga ägg- och veggie-koppar är lätta, helt tillfredsställande och håller sig mycket bra i frysen i några månader. Du kan hålla cocktailservetterna till festen – en pappershandduk gör det bra när du snackar.

Få ett recept: Crustless Mini Quiches

3. Ice Pops

Detta är ett uppfriskande mellanmål som alltid är värt att ha till hands – speciellt på varma sommardagar när de kan vara efterrätt eller frukost.

Ice Pop Recept att försöka

  • Yoghurt Frukost Popsicles
  • 3-ingrediens jordnötssmör och bananpopsiklar

4. Energibiter och barer

Nästa gång du gör ett parti av energistänger eller biter, håll halvt ut för nu och stash den andra halvan i frysen för de gånger du behöver ett mellanmål. När de lagras i en lufttät behållare, kan dessa söta mellanmål vara upp till tre månader. Ge dem bara lite tid att tina (eller du kan hålla dem i mikrovågsugnen för att du ska kunna ta en extra).

Få ett recept: Hur man gör 3-ingrediens energibarer hemma

5. Kakor

Låt din nästa serie hemlagade kakor vara den söta behandla som fortsätter att ge. När de är helt avkylda, skjut dem i en lufttät väska och skicka dem direkt till frysen. Du kommer vara extra glad att få dem när din söta tand sparkar in i redskap.

Få ett recept: Hur man gör mjuka och söta havremjölkakor

6. Frysta Smoothies

Om det finns en sak jag älskar mer än en fruit smoothie, det är en smoothie som redan har gjorts och väntar på mig i frysen. Frysta din färdiga dryck i en iskubbricka, muffin-tenn eller återförslutbar plastpåse.

Få ett recept: Creamy Coconut Kiwi Smoothie

7. Havremjölk

Frysta i en muffin-tenn och sedan förvaras i en lufttät behållare, är havregrynskål bara den typ av tillfredsställande mellanmål för att hålla hungern i avlopp.

Få ett recept: Frysta en-serverad havremjöl med mandel och torkad körsbär

8. Granola barer

Granola barer är ganska mycket MVP av grab-and-go snacking. För att vara säker på att min sista äntligen längre har jag tagit för att lagra dem i frysen så jag vet att jag är välbeständig hela tiden.

Få ett recept: Rökt Almond Snackbarer

9. Muffins

Hemlagade muffins känns som ännu mer av en behandling när de redan är gjorda och väntar på dig. Pop en i mikrovågsugnen eller brödrostugnen för en ännu snabbare avfrostning, och du har en söt eller smaklig mellanmål redo att gå.

Muffin Recept att försöka

  • Bananmut Muffins
  • Savory Muffins med Prosciutto & Chives

10. Pizza Bites

Kraven på pizza kan komma när som helst, så det är bra att vara beredd. Istället för skivor, gå för bett. Precis som de pizza-rullar du hade som barn, laddas dessa biter med en hjärtlig fyllning.

Få ett recept: Hur man gör Pizza Poppers