10 Recept som är perfekta med lamm

(Bildkrediter: Laren Volo)

Med grillat lamm i mitten av ditt påskbord kunde du gå i så många riktningar med disken att servera bredvid. Och skönheten i denna köttiga huvud är att du kan betjäna den med nästan vad som helst och vara säker på att måltiden kommer att komma ihop smidigt. Du kan få menyn att känna sig klassisk med Hasselback-potatis och sparris, eller ta saker i en helt oväntad riktning med braised vårrädis och en fluffig morot-soufflé.

För att underlätta för dig, här är 10 av våra allra allra bästa sidrätter att servera med en lammskiv.

(Bildkrediter: Sarah E. Crowder / Emma Christensen)

1. Hasselback Potatis

Dessa rostade spuds är tydligt en imponerande sidrätter, och en av mina favoriter plockar till en festfestival. De behöver lite hands-on prep, men är inte knepiga att dra av.

(Bildkredit: Lauren Volo)

2. Brun smörrätter

Badad i varmt brunt smör, slog med en hälsosam pressning av citronsaft och färdig med en kärleksfull strö av fläckigt havsalt, är detta rädisuppskrift ett bra komplement till middagsbordet.

(Bildkrediter: Sarah E Crowder)

3. Spenatsalad med varm brun smör dressing

Få en start på middagen genom att göra syltad lök och slänga salladen i förväg, så allt som är kvar att göra, är att dinnertime drizzles på den smutsiga bruna smörförbandet.

(Bildkrediter: Tro Durand)

4. Rostad potatis, fänkål och rädisor med citronbrun smörsås

Rostade grönsaker är alltid en välkommen samarbetspartner till lamm, och denna enkla men färgglada blandning är bara rätt för vårens tidiga dagar..

(Bildkredit: Lauren Volo)

5. Hur man gör Creamed Spinat

Så här serverar du en stor hög med grönsaker till middag, med en helt luxe twist. Tenderad kokad spenat är svängd i en mild sås av aromatiska och färska kryddor, med precis noggrann krämig halv och en riven parmesanost för att hålla bladen samman.

(Bildkrediter: Laren Volo)

6. Hur Steam Asparges i Mikrovågsugnen

Tänk på den här idiotiska sidan du kan kasta ihop i minuter med minimal ansträngning. Du måste lita på mig här, eftersom mikrovågsugning eliminerar behovet av att koka vatten, tar bara några minuter och gör helt ömma sparrisspar utan att sätta på ugnen.

(Bildkredit: Lauren Volo)

7. Morot Soufflé

Morot Soufflé låter fint, eller hur? Det ser ganska fint ut också. Denna perfekt-till-vår-sida är förvånansvärt lätt att dra av och kommer att vända huvud när den träffar bordet.

(Bildkredit: Rachel Joy Barehl)

8. Asparges och rädisor med mynt

Jag älskar hur denna färska och färgglada sida balanserar lammets hjärtat. Sallat kan förberedas i förväg och serveras kyld eller vid rumstemperatur.

(Bildkrediter: Tro Durand)

9. Rödkålslaw med hasselnötter och citron

Att rosta kålen ger denna söta och rökiga slaw en snygg twist som gör att det är värt en plats på ditt semesterbord.

(Bildkrediter: Tro Durand)

10. Braised Green Beans i grekisk stil

Långkokt tills det ömt, i ett grunt bad av vitt vin, tomater och vitlök, är dessa gröna bönor alltid ett slag med rostat lamm.