10 No-Cook Vegetarisk middagar för sommaren

Steg bort från kaminen. Tänk inte ens att du slår på ugnen just nu. Och medan du är på det, lämna din långa spis där den är också. Heta sommardagar kräver enkla middagar som hoppar över värmen, kommer ihop med inget krångel och lägger dina bönder på marknaden eller CSA leverans till jobbet. Från sallader och smörgåsar till kylda soppor och sommarrullar är dessa 10 vegetariska middagar med ingen mat ingen svett!

(Bildkrediter: Maria Siriano)

1. Medelhavs kikärter och feta wraps

Här är din chans att utnyttja eventuella rester från din jordbruksmarknadstransporter. Stick med spenat eller byt ut det för vad gröna och örter du har praktiskt. Du kan också byta gurka för kucchini eller sommar squash.

(Bildkrediter: Maria Siriano)

2. Vegetarisk Taco-sallad

När det är bara för varmt att laga mat, är det här det läckra sättet att ta itu med Taco Tuesday – en salladslaska sallad fylld med livfulla, skarpa grönsaker och slutade med en smidig kummin-liming.

(Bildkredit: Jeff Roffman)

3. Grekisk Panzanella

Formad från daggammalt bröd och en dugg av de färskaste säsongsbetonade grönsakerna, är panzanella en exotisk sommarsalat. Denna version är fylld med bruna Kalamata oliver, feta och en ljus citron vinaigrette för att ge den en grekisk-inspirerad twist.

(Bildkredit: Lauren Volo)

4. Tomatkikärsallad

Detta är sorts sallad som kan kastas ihop för tillfället. Fylld med bra saker som kikärter och körsbärstomater är det enkelt men ändå otroligt starkt och tillfredsställande.

(Bildkredit: Jeff Roffman)

5. Hur man gör sommarrullar

Sommarrullar är alltid en bra idé på heta nätter eftersom de kräver mer prep och montering än den faktiska matlagningen. Byt ut räkorna för remsor av tofu, skivad avokado eller fler grönsaker.

(Bildkrediter: Maria Siriano)

6. Pesto och Egg Baguette Sandwich

När du längtar efter något enkelt och friskt, kommer den här snygga snurren på äggsallad att göra tricket. Skivad hårdkokt ägg är samverkat med herby pesto och skiktat på en crusty baguette. Blanda en liten sallad och middagen är klar.

(Bildkredit: Kimberley Hasselbrink)

7. Anna Jones ‘Raw Thai Citrus Crunch Salad

Denna kockmat är inspirerad av pad Thai, och är säker på att få en uppsjö av levande och uppfriskande smaker till bordet. Den är blandad med en kombination av morot, kucchini, kål och tangy citrus, och avslutades med en cashew dressing som påminner om jordnötsås.

(Bildkredit: Coco Morante)

8. Zucchini nudlar med tomater och majs

Tänk på din gå till lösning för en kakadapattatt och ett sätt att använda upp allt det courgette du har hängt runt.

(Bildkredit: Emma Christensen)

9. Hur man gör lätt Gazpacho

Nu när saftiga, söta sommartomater är här, se till att gazpacho läggs till i din måltidsplanrotation. Det är en helt uppfriskande måltid som kommer samman på nolltid, och kan enkelt göras i förväg.

(Bildkredit: Christine Han)

10. Caprese Sandwich för en folkmassa

Så här gör du din kärlek till caprese till middag för hela familjen. Den har alla vanliga misstänkta – krämig mozzarella, skivade tomater och söt basilika – plus en tjock spridning av pesto sås.