10 No-Cook måltider för att göra denna månad

Jag lutar hårt på värmekvällar under sommarens ångande dagar. De kräver mer prep och montering än den faktiska matlagningen, och träffas med hjälp av någon smart mataffär som köper (jag tittar på dig, rotisserie kyckling), resor till böndernas marknad och rester.

Från middag-värdiga sallader till tacos till en snurra på nudlar skålar, här är 10 nöjesfester som tar dig genom sommaren och bortom.

1. Hur man gör Fattoush (Middle Eastern Bread Salad) hemma

När du vill förvandla dina bönder till en super färsk middag, har denna sallad din rygg varje gång. Använd tidens råvaror och lägg den med en ljus citron-sumac dressing. Håll köket kallt genom att hoppa över de hemlagade, krispiga pitabrombinerna till förmån för din favoritaffärsbeslag.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

2. Kall sesam kyckling och nudelsalad

Torkade risnudlar är en av mina favorit häftklamrar för kokkärl. Till skillnad från pasta behöver de bara några minuter att blötlägga i varmt vatten innan de kommer till liv. Plocka upp några grillade kycklingbröst eller en rotisserie kyckling från mataffären, och du kommer att tucking in i denna gingery nudelsallad på nolltid.

3. Upside-Down BBQ Chicken Bowl

Inspirerad av drabbad BBQ-kyckling flipper denna hälsosamma skål skriptet, sätter en skål med färska grönsaker i framkant och sedan fyller på det med en skopa med saftig kött. Håll det enkelt genom att plocka upp den drackade kycklingen från din lokala grill- eller mataffär.

(Bildkredit: Lauren Volo)

4. Hackad kikärtsallad

När ditt mål är att göra en middagsallad som garanterat fyller, börja med att nå in i skafferiet för en burk kikärter. Det här är som de hackade salladerna du känner och älskar, men det sätter proteinrika baljväxter i framkant för att göra det extra tillfredsställande.

(Bildkrediter: Maria Siriano)

5. Kinesisk kyckling sallad vårrullar

Färska vårrullar är alltid ett bra val för middag på sommaren. Börja med en rotisserie kyckling, och allt som är kvar att göra är att förbereda grönsakerna, rör ihop en doppsaus och montera rullarna.

(Bildkredit: Rachel Korinek)

6. Vegetarisk Taco-sallad

Tänk på denna härliga sallad, din bästa lösning för att omfamna Taco Tuesday utan att värma upp köket.

(Bildkrediter: Jerrelle Guy)

7. En mycket fransk skinka och ostpåse

Ta smörgåsar bortom lunchtid och släng dem i din måltidsplan för löjligt lätta sommarmiddagar. Den här får en extra speciell touch med en ny baguette, några skivor nutty Gruyère och cornichons.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

8. Spicy Salmon Black Beansalad

På nätter när du inte verkligen gillar att laga mat, men vill ha något helt gott, träffar den här snabba skålen platsen. Om du inte kan få händerna på ett par förkokta laxfiléer gör konserverad lax eller rökt lax en bra ersättare.

(Bildkredit: Kimberley Hasselbrink)

9. Spicy Panzanella sallad

Var noga med att lägga till panzanella till din sommarhinklista (om du inte redan har det). Denna ultrafina sallad, om den är gammal från det gamla brödet och den mogna sommaren producerar, med denna version, inklusive en kryddig twist och några stenfrukter.

(Bildkredit: Quentin Bacon)

10. Hur man gör den bästa Ahi Poke

Allt arbete för detta recept händer när du handlar med mat, eftersom ingredienserna är det som verkligen betyder något. Sashimi-tonfisk är den klassiska basen för denna maträtt, men det kan verkligen göras med alla typer av skaldjur. Servera det med kokt ris, kalla vermicelli nudlar, eller en enkel, fräsch säng av crunchy romaine.