10 Livsmedelsbutik köper för enkla köksbitar

Hur man gör en smörgås för en folkmassa

(Bildkrediter: Maria Midoes)

No-cook-middagar är en viktig del av min måltidsplan för sommaren. De håller ugnen och spisen avstängd när det känns för varmt för att laga mat, men de är också mitt svar på att laga snabba middagar när jag trycks på tid eller bara inte känner för matlagning. För att göra det enkelt för mig själv lager jag alltid kylskåp och skafferi med dessa 10 objekt.

1. Deli och Cured Meats

Det här är viktigt: Glöm inte ett stopp på delitältet. Håll det enkelt med skivade delikött som kalkon, skinka och rostbiff eller ta upp det i en hack med härdade kött, som salt prosciutto eller speck. Grunden är om du rullar upp dem, lägger dem på en smörgås eller lägger dem till en sallad, dessa kött ger dig en garanti för en enkel middag utan matlagning.

No-Cook Suppers Hämtat från Deli Counter

 • Gurka-Peel Sandwich Spread
 • Hur man gör en smörgås för en folkmassa

2. Rökt lax

Du älskar det på bagels och frukostsmörgåsar, och nu är det dags att lägga till det i din matlista för enkla, varma sommarmiddagar. Drizzled med en citronpress och kanske en sked av kaprer, det är lyxigt, liksom det är speciellt om det handlar om några saltiner. Det är också proteinhöjningen dina nudelskålar och sallader har saknats.

Zucchini Buffalo Chicken Salad

(Bildkredit: Christine Han)

3. Rotisserie Kyckling

Rotisserie kyckling är kungen av ingen-kock middagar, och en av mina favoritalternativ. Koppla det med en enkel salladsallad och du är bra att gå. Det kan också vikas i tacos, lagras på en smörgås, läggas till sallader och nudelskålar, och används för så mycket mer.

No-Cook Suppers med Rotisserie Chicken

 • Zucchini Buffalo Chicken Salad
 • Italienska kyckling sallad smörgåsar
 • Open-Faced Chicken Salad Sandwich

4. Ost

Om du behövde bekräftelse är ost en helt acceptabel kvällsmat på de nätterna du bara inte vill laga mat. Bulk upp det med lite deli eller härdat kött, en knopp av crusty baguette och ett glas rosé och du är bra att gå.

Medelhavsblomkål Couscous-sallad med rostade kikärter och citronförband

(Bildkredit: Andrea Bemis)

5. Riced Blomkål

Pre-riced bagged blomkål handlar om bekvämlighet – det sparar tid och betyder mindre rätter att städa upp efter middagen. Skönhetens blomkål är dess mångsidighet. Blanda den i en salladsfri sallad, byt den till korn när du gör tabbouleh, eller använd den som basen på din burrito skål på Taco Tuesday.

No-Cook Recept med Riced Blomkål

 • Medelhavet Blomkål Couscous Salad
 • Lätt Blomkål Ris Burrito Skålar

6. Tofu

Tofu är alltid ett bra val när du vill ha en måltid utan matlagning med extra proteinökning. Fast och extra fast tofu kan skivas eller kubas och läggas till sallader, omslag, smörgåsar och sommarrullar. Använd det som det är eller marinera det för lite extra smak. Plocka upp ett paket silke tofu för att blanda i smoothies, salladsdressingar och dips.

Hackad kikärtsallad

(Bildkredit: Lauren Volo)

7. Konserverade bönor

Sommar är en underbar tid att använda konserverade bönor. Tömd och sköljd, de är en ödmjuk arbetshäst som får tacos på bordet på några minuter. De är också nyckeln till en snabb, hjärtlig sallad som kastas tillsammans för lunch eller middag.

No-Cook Recept med konserverade bönor

 • 10-Minute Black Bean Tacos
 • Tomat Chickpea Salad
 • Hackad kikärtsallad

8. Fryst kokad räka

Tänk på det här frysfacket du inte visste att du behövde. Fryst kokt räkor är en smart genväg för de nätter du vill hålla ugnen av. De tina snabbt och gör ett fint tillskott till en skål med nudlar av zucchini, en sallad för fräscha bönder eller sommarrullar.

Hur man gör sommarrullar

(Bildkredit: Jeff Roffman)

9. Rice Paper Wrappers

Rice pappersinpackningar är en så bra ingrediens att hålla hand om – särskilt under sommarmånaderna. När de blötläggs i vatten, kan dessa smidiga wrappers användas för att göra färska sommarrullar fyllda med förkokt kyckling, räkor, grönsaker eller verkligen några ingredienser du vill. Det är en lätt och uppfriskande sommarmiddag utan matlagning.

Recept med rispapper

 • Hur man gör sommarrullar
 • Kinesisk kyckling sallad våren rullar
 • Kimchi Tofu Summer Rolls

10. Torkade ris nudlar

Till skillnad från dina vanliga pasta- eller soba-nudlar är denna pantryingrediens middagsberedd efter blötläggning i kokande vatten i några minuter. När nudlarna är ömma och dränerade, använd dem till sallader, nudelskålar eller sommarrullar.