10 kaffeabonnemang som låter dig ha kaffebönor levererade till din dörr

Det finns många saker du kan göra för att du ska brygga en god kopp kaffe hemma, men det är naturligtvis att börja med stora bönor och stora bönor ska vara färska bönor. Men inte alla av oss bor i närheten av en rooster, och även om vi gör det kan det finnas andra rostare vi vill prova.

För det finns det kaffeabonnemang. Med ökningen av specialkafékulturen finns det idag många olika prenumerationstjänster. Du kan prenumerera på kaffe från en enda roaster eller gå in i ett prenumerationsprogram som låter dig smaka kaffe från en mängd olika. Oavsett dina behov finns det ett prenumerationsprogram där ute som garanterar att du aldrig kommer slut på kaffe igen.

Single Roaster-abonnemang

Det finns många roasters som erbjuder abonnemang på sina kaffe, vilket gör att du får färskt rostad kaffe levereras direkt till din dörr – ett utmärkt alternativ för alla som inte har lätt tillgång till att köpa kaffe regelbundet. Kontrollera om din favoritrooster erbjuder en prenumeration. Om du letar efter några av de mest kända oberoende roastersna är det några att prova.

Counter Culture

Om du aldrig har provat Counter Culture bönor, skulle jag verkligen rekommendera dem. Counter Culture grundades 1995 och har varit en av ledarna inom kaffeboken, specialiserad på hållbarhet och kvalitet. Med sin enda ursprungsabonnemang får du två olika 12-uns väskor med säsongsbetonade, nyligen rostade kaffe.

  • levereras: Var och en, två, tre eller fyra veckor.

Blåflaska

Med en stor investering bakom dem, försöker Blue Bottle verkligen att ändra specialspelet. I deras prenumerationstjänst väljer du hur mycket kaffe du vill ha och hur ofta du vill ha det. Du kan välja mellan en halvpåse, en enda väska, en dubbelpåse eller till och med en trippelväska om du är en kaffekokare eller bara leva med en massa andra kaffevaddare.

  • levereras: Var och en, två, tre eller fyra veckor.

Intelligentsia

En annan långvarig spelare på specialkaféet Intelligentsia, som liknar Counter Culture, erbjuder en roterande prenumeration av In Season / Direct Trade bönor för dem som vill utforska kaffebranschen. Naturligtvis kan du också prenumerera på specifika Intelligentsia-kaffe om du vet exakt vad du vill ha.

  • levereras: Var och en, två, tre eller fyra veckor.

Hjärta

Portlands älskade och välkända hjärta erbjuder en bi-veckovis prenumeration med ett roterande utbud av kaffe. Då kan du alltid beställa mer om du gillar det kaffe du har smakat.

  • levereras: Varannan vecka.

Driftaway Coffee

Driftaway Coffee, som drivs av en man och fru lag ut ur Brooklyn, där de steka bönor, handlar om personalisering. Första gången du beställer skickas fyra olika prov till dig. Du väljer den du gillar bäst, och efter det kommer de kaffe som skickas till dig att vara specifika för din smak. Det här är en bra prenumeration för någon som vill dyka in i kaffebranschen, eftersom Driftaway gör processen enkel men ändå inriktad på vad du tycker smakar bäst. Och det garanterar dig färskt kaffe, eftersom kaffet skickas inom 48 timmar efter rostning.

  • levereras: Varannan vecka.

Flera Roaster-prenumerationer

Numera finns det självständiga rostare som dyker upp överallt och abonnemangstjänster som får sitt kaffe från flera rostare är ett bra sätt att upptäcka dessa företag utan att gå på en längre resa för att besöka dem alla i person.

MistoBox

MistoBox är en personlig prenumeration som passar dina personliga preferenser, och är perfekt för dig som vill utforska en mängd olika roasters. När du registrerar dig svarar du några frågor om din smak och hur du brygger. Då när det kommer dags att skicka ditt kaffe, gör människor på MistoBox ett speciellt urval baserat på dina önskemål. MistoBox arbetar med över 30 olika specialister, som Verve, Tandem Roasters och Coava, för att säkerställa ett brett utbud av kaffe.

  • levereras: Beror på din vana med kaffe!

Craft Coffee

Craft Coffee är en annan ras av personliga prenumerationer. Gå till hemsidan och du kommer att bli frågad om du brukar dricka ett kaffe hemma eller flera. Då kan du fylla i vilken kaffe du brukar dricka (notera roaster och specifikt kaffe), såväl som om du vill prova något som du brukar dricka eller något annat. Craft Coffee väljer tre olika rostare varje månad, och köper bönorna från en lång lista av oberoende rostare runt om i landet. Några du kanske känner igen och några kanske inte, vilket gör det till en bra prenumeration för alla som vill upptäcka nya roasters.

  • levereras: En gång i månaden.

Citizen Bean

Kaffe är underbart, men hur är det med kaffe och en godis? Det är vad du får i det månatliga paketet från Citizen Bean. Förutom kaffebönor från småbatchar, kommer ditt kaffe också med ett matprov (som mörk choklad, kanske) eller kaffe tillbehör, liksom How Tos och roaster profiler. Med andra ord är det gåvan som fortsätter att ge. Du kan prenumerera på tre, sex eller 12 månader i taget, och en del av försäljningen varje månad går till en välgörenhet vald av roaster.

  • levereras: En gång i månaden.

Bean Box

Ha en hankering för Pacific Northwest kaffe? Bean Box är ett abonnemangsföretag som skickar kaffe uteslutande från Seattle roasters. Prenumerationen är månadsvis och du får fyra olika kaffe från olika oberoende Seattle roasters.

  • levereras: En gång i månaden.

Mustasch Coffee Club

Mustache Coffee Club startades när grundaren Sean Reilly gick runt kaféer i Los Angeles och försökte hitta en kaffe som stekades under den senaste veckan. Besviken av vad han hittade bestämde han sig för att starta ett företag för att se till att folk kunde få tillgång till nybränt kaffe. Kaffe, utvald från hantverkare i Los Angeles, rostas och sänds samma dag och kommer till dig med ett “start-drinking-on” datum.

  • levereras: Varannan eller två veckor eller månatligen.