10 enkla och läckra lamskivor

Lammkotletter med Pesto Croute

(Bildkredit: Kimberley Hasselbrink)

Jag brukade bara äta lamm i restauranger, tänkte att det var något för komplicerat och gärna göra hemma. Men när du verkligen tänker på det, är det inte så olika att laga lammkoteletter som skiljer sig från att laga fläskkotletter, och marklamm kan användas på ungefär samma sätt som nötkött. Lamm är inte något att vara rädd för och kan vara ett enkelt sätt att förändra saker när du är uttråkad av mer populära proteiner.

Här är 10 läckra recept, grupperade ihop av olika lammskär, som ingår i din vanliga middagsdrift.

Recept: Lamm med Dark Chocolate Pepper Sauce

(Bildkredit: Kimberley Hasselbrink)

Lammkotletter

Det finns två typer av lammkoteletter: små du kan skära av ett lammskål eller tjockare lammskallar. Båda kan rostade eller seared som om du skulle ha en fläskfilé eller biff, och de innehåller ömt kött som är utsökt när de är parade med en lätt pan sås eller topping.

  • Lamm med Dark Chocolate Pepper Sauce
  • Lammkotletter med Pesto Croute

Så att steka ett lammben: Den enklaste, enklaste metoden

(Bildkredit: Leela Cyd)

Lamm ben

Du kanske tänker på ett lammben som något du bara äter på påsken eller vid speciella tillfällen, men det är verkligen ganska enkelt att steka. Oavsett om du får ett benfritt eller benfritt lammben, behöver du bara gnugga det med örter och olivolja innan du rostar det i ugnen. Köttet är ömt, saftigt och bra för kvarvarande smörgåsar – och allvarligt, att laga ett lammben är inte så mycket annorlunda än att rosta en hel kyckling.

  • Så att steka ett lammben: Den enklaste, enklaste metoden
  • Windowsill Herb Garden Lamb and Potatoes
  • Spice-Seared Boneless Lambben

Recept: Enkelaste Spicy Lamb Stew

(Bildkrediter: Sara Kate Gillingham)

Lamb Stew Meat

Lammstew kött är ett billigt lammskär som är perfekt för att bräda i en ömt gryta eller ragù för pasta. Behandla lammstew kött precis som du skulle stek kött. Det är inte svårt att laga mat, men det enda du behöver tänka på är att det, som de flesta billigare snitt, behöver en längre lagtid.

  • Rich and Meaty Lamb Ragù
  • Enkelaste kryddade Lamb Stew

Recept: Lamm köttbullar med citronsås

(Bildkredit: Coco Morante)

Jordlamm

Jag älskar marklammet för dess särpräglade smak och juiciness, eftersom det vanligtvis innehåller en fin mängd fett. Vänd slipat lamm till milda köttbullar, korv, hamburgare eller använd den som nötkött i en god pasta.

  • Lamm köttbullar med citronsås
  • Herbed Lamb korv
  • Grekisk pasta med lamm, kucchini och feta