10 efterrätter som är lätta att äta i två bitar eller mindre

Dark Chocolate och Nutella Puppy Chow

(Bildkrediter: Anjali Prasertong)

Så mycket som tanken på en 20-pounds chokladkaka underhåller oss, med festsäsong i full gång, letar vi efter efterrätter som är lätta att ta tag och gå utan att fastna i ditt skägg eller din fantastiska nya cowl-neck-tröja. Om du rockar båda samtidigt, ledsen – det finns en 92% chans att det kommer att hända ändå.

Här är 10 bettstora desserter som ger dig dina godisfixar i små nibbles.

Nu finns det två olika skolor av bettstora desserter: De som skapas i pintstorlek från början, och traditionella recept som delas i mindre storlekar för att rymma. Dessa recept är en kombination av båda, men vi tror att du kan se vilka som är vilka!

1. Äppel-Cinnamon Mini Monkey Breads med Citronglas: Okej, så vi börjar listan med ett objekt som inte alltid kan ätas i två bett, MEN det kan enkelt dras ihop utan röra och ätas med lätthet utan att bära den. Också, försök att göra dessa extra små i mini muffin kokkärl.

2. Lemon Cream and Coconut Icebox Cakes: Det kanske inte är sommar, men det betyder inte att vi inte kan få lite smak av det, eller hur? Höger!

3. Chokladdipsfryst Banana Bites: Lätt, peasy, gjort!

4. Cranberry Curd Bars med Walnut Shortbread Crust: Vi har blivit slagen med detta recept från början och gör ursäkter att servera den i små, bedårande rutor!

5. Sju lager-chokladtrufflor: Åh, sluta det. Sju lager? Fortsätt!

6. Chokladdips med havsalt: Enkel, elegant och fantastisk!

  Är dina ägg färska? Så här testar du dina ägg för friskhet

7. Mörk choklad och Nutella Puppy Chow: Det är vuxen barnmat och låt oss möta det – vem älskar inte det?

8. Chokladtröffelkaka med smörgås: Shortbread skärs så enkelt och vem älskar inte chokladtrffel någonting? Åh, du är allergisk mot choklad? Det är okej, vi äter din för dig (och ledsen!).

9. One-Bowl Mascarpone Brownies: En liten ganache-y, en liten fudge-y och en liten brownie-y. Det är en sak. Gå med det.

10. Elvis Chocolate Bark: Gör det stort, bryt det litet och se dina vänner äta allt!