Zabavni sadržaji: Tematske zabave i društveni pite

NYC je upravo otvorio još jedan restoran “single food”. Potpuno pečeni, poslužujući samo pečeni krumpir, pridružuje se restoranima kao što su S’mac (samo mac n ‘sir), Peanut Butter and Co. (maslac od kikirikija) i Rice to Riches (rižin puding).

Ovi niši restorani uvjeravaju kupce da, iako čine samo jednu stvar, to čine vrlo dobro. Svaki od njih ima osnovni, najomiljeniji sastojak i koristi ga kao priliku za kreativnost u toppings, mix-ins i druge recepte.

Sve glasine oko otvaranja Totally Bakeda razmišljaju o onoj klasičnoj niši, društvu pite i svim njegovim ukusnim varijacijama.

Ove teme s temom hrane najbolje su kao potlucks. Recite svima temu, a zatim ih pustite kreativno. To je kao kuhar bez svih natjecanja. (U redu, možda bez svake konkurencije.)

Naravno, ne moraju biti potlucks. Chili party može poslužiti vašim tri omiljene recepte, uz široku paletu prerađevina, tako da gosti mogu prilagoditi.

Kao što smo rekli, klasični primjer je društveni pita, savršen za ljetnu zabavu u dvorištu. Recite gostima da donose svoje omiljene pite, slatke ili ukusne. Ne-pečenje prijatelji mogu donijeti piće ili sladoled kao pratnja.

No tematske zabave nisu ograničene samo na pite. Imati mac n ‘cheese party gdje svatko donosi svoje omiljene varijacije. (Poslužite obilje salate kako biste uravnotežili tu tešku hranu!) Ako imate prijatelje u hrani, društvo sladoleda omogućit će svima da pokažu ono što se miješaju. I možete odabrati tematsku komponentu, kao što je ljetna rajčica, a zatim dopustiti svima da odaberu svoj način njihova popravljanja i prikazujući svoju ljepotu.

Nakon izdavanja Saveurovog maslaca, čak smo razmišljali o maslinovoj zabavi. Zatražili bismo prijatelje da skupe kruh, služimo 6 ili 7 različitih gurmanskih boca, a zatim napravimo nešto svjetlo za “glavno jelo”.

Slika: See-ming Lee