Upoznajte Kitchn tim: Faith Durand

Blogovi: Vjera Durand
Započeo u The Kitchn: 2006

Vjera je u osnovi uzeo uzde od mene na Kitchnu kad sam imao kćer 2006. godine. Ona nadgleda mjesto i sve slobodne pisare koji pridonose. Nisam sasvim siguran kako ona to radi, ali to čini nevjerojatno dobro. Na vrhu svih dnevnih dužnosti koje dolaze s punim radnim vremenom, ona ne samo da uspije napisati svoje vlastite postove, već je nekako shvatila kako napisati knjigu ove godine!

Zahvalan sam zbog onoga što je učinila za Kitchn ove godine, a ponajčešće sam ponosan što je nazovem prijatelju.

Malo PITANJA ZA VJERU

 1. Koji je vaš omiljeni kuhinjski alat?
  Najviše korišten? Vjerojatno moja hrpa pola pločica. Oni su dobri za prženje, pečenje i pripremu. Ali moj pravi omiljeni je vjerojatno moj Benriner mandolin. Volim brijanje povrća za salate i pile, ili čak i da ga upotrijebim kako bi dobili savršene parmezanske sirne kovrče. Međutim, to je opasna ljubav; Imam šiške i ožiljke da to dokažu.
 2. Kakva je tvoja tajna užitak u kuhinji?
  Ne-tako-tajno uživanje je glazba! Uvijek imam glazbu tijekom kuhanja. Blues, jazz, narodna glazba i stara vremena su na redovitoj rotaciji. Također sam slušao ravno kroz većinu raspoloživih epizoda ove American Life u kuhinji. Ali moja poslušnost je sirovo pite. Ne činim pite vrlo često, ali kad to učinim, oh wow – sirovo tijesto je tako zavodljivo. To je okus čistog maslaca koji je upaljen samo u malo brašna, začinjen solom i štipaljkom šećera.
 3. Koji je vaš omiljeni citat o hrani, kuhanju ili jedenju?
  “Čini mi se da su naše tri temeljne potrebe, za hranu i sigurnost i ljubav tako mješovite i miješane i povezane da ne možemo izravno razmišljati o jednom bez drugih.

  Tako se događa da kad pišem o gladi, zapravo pišem o ljubavi i gladu za to, toplinu i ljubav prema njoj i glad za njom; a onda topla, bogata i finoća realnost zadovoljstva gladi; i to je sve jedno. “- M.F.K. Fisher, iz umjetnosti jela

POGREŠKE PO VJERI
• Kako napraviti kolač Pops
• Recept: Sticky Lemon Rolls s limunovom vrstom sira Glaze
• Kako kuhati odrezak u pećnici
• Kuhinja: Paula Caillatova Splendid Paris Kitchen
• Smeđa torba! Velike ideje za tjedne ručkove

VIŠE POSTAVKE PO VJERI
• Vidi sve Faithove postove u The Kitchn

* * *
Dobrodošli na obilazak Kitchna na kraju godine! Zaokružili smo neke od naših omiljenih (i vaših omiljenih) postova iz prošle godine, uključujući i brojne recepte. Također, istupamo našu čitač poštansku torbu i dajemo još nekoliko dobrih gostiju iz naših prijatelja.
Više od najboljeg 2010

(Slike: kao što je pripisano gore navedenim vezama)