Um, Zdravo, Martha Stewart je ukupno 80-ih godina

Jeste li ikad pronašli staru fotografiju sebe i pomislili: “Dang! Izgledao sam nevjerojatno!” Pa, Martha Stewart upravo je to učinila, a podijelila je s potpunom fotografijom iz 1980-ih Instagramu.

Moj pomoćnik je pronašao tu sjajnu fotografiju u mojoj knjižnici na turskom brežuljku Želja da je snimljena prošli mjesec !!!

Post koji dijeli Martha Stewart (@ marthastewart48) na

Naravno, Martha Stewart je oduvijek bila lijepa. Prije nego što je postala jedna od najuspješnijih poslovnih žena i poduzetnika u svijetu, radila je kao model u New Yorku i Parizu kako bi dopunila svoju stipendiju na Barnard College, gdje je studirala povijest i arhitekturu. A ona je još uvijek jednako veličanstvena u 76. Ako je napisala knjigu o njezi kože, kupila bih ga i zapamtila cijelu stvar.

No, uvijek je zabavno pronaći stare fotografije sebe u retro odjeću, a Martha Stewart izgleda potpuno oduševljena ovom fotografijom u vrhunskom stilu 80-ih godina.

“Moj pomoćnik našao mi je ovu sjajnu fotografiju u mojoj knjižnici na turskom brežuljku. Želja je da je prošli mjesec!” ona je napisala o vrlo glamuroznom snimku njezina sjedenja u njezinoj knjižnici, jasno o tome da će izaći negdje vrlo uzbudljivo za večer.

“Predivan!” “Pogledaj te Martu!” i “Ooooooo la la”, odgovorili su njezini obožavatelji.

Fotografiju je snimio Henry Wolf, a Martha Stewart izgleda žestoko u svom izlasku iz 80-ih godina. 80-ih godina nije bilo u velikoj mjeri poznato po tome što je najlapljivije desetljeća, ali Martha Stewart izgleda kao da je upravo izašla iz skupa Otpalu ispraznostima.

Volim fotografije ljudi u odjeći koji su vrlo jasno određene ere. Postoji samo nešto tako zabavno oko pronalaženja slike, recimo, tvoja mama u dnu zvona. Čini mi se da ću se pitati hoće li jednog dana moj klinac vidjeti slike od mene iz kasnih 90-ih i pomisliti: “Pogledaj majku koja nosi baršunastu čokoladu i smeđi ruž za usne!”

Iako bi moje dijete moglo potruditi da me pronađe u više od 80-ih godina, jer Martha Stewart me ozbiljno razmišlja o tome kako pokušava ponovno stvoriti ovaj cijeli izgled sada, čisti crni nyloni i sve.