To su najprodavaniji krumpići iz 2016. godine

Ina Garten ima 5 savjeta za bolji datum u noći

(Slika: Quentin Bacon)

Najprodavanije kuharice iz 2016. godine imale su samo jednu stvar: sve obećavaju ozbiljno ukusnu hranu. Tjedni popis izdavača prošlogodišnjih najboljih prodavaonica kuharica bilježi da su “prodaja jedinice za tisak u kategoriji porasla za 6 posto u 2016. u 2015. godini”, a iz izgleda stvari, to je zato što je za svakoga bilo nešto.

Ina Garten’s Kuhanje za Jeffreyja (očito) s više od 400.000 prodanih primjeraka i supermodelskom hranom Chrissy Teigen žudnja došao na broj dva s oko 270.000 prodanih primjeraka.

Nakon te dvije knjige, knjige su vodile skalu s bezobzirnog vegana Thug Kitchen Laurel Randolph’s Kuharica za kuhanje u električnom pritisku Instant Pot Electric, idealno za novu generaciju pretvorenih tlačnih kuhanja. Anthony Bourdain je također napravio popis sa svojom zbirkom popularnih receptura u apetitima, a za top 10 je bio Ali Maffucci Inspiralized za sve one ljubitelje zoodlea.

Hoće li ovogodišnji najpopularnijih kuharica kapitalizirati ukrašavanje jednjaka? Premjestiti se prema više masti ili manje soli? Teško je to reći, ali bit će ukusno saznati.

Pogledajte cijeli popis: Najprodavanije kuharice iz 2016. godine od Publishers Weekly