Što je prijateljstvo? Vodič za krajnji prijateljstvo.

Nije uvijek moguće otići kući da biste vidjeli svoju obitelj za Dan zahvalnosti i tako se rodila prijateljstvo. Uzimajući zajedno sa svojim prijateljima da jedu puno ukusne hrane i piju puno ukusnih pića može zvučati kao prosječna subotnja noć za neke, ali to je drugačije. Postoji način na koji je planiranje uključeno kako bi se uklonilo veliko prijateljstvo, a s njim dolazi i više hrane u vrećici, bocama pića i možda čak i postavkama mjesta.

Najzabavniji i najjednostavniji prijateljski banner možete napraviti DIY

(Slika: Caylin Harris)

Što je prijateljstvo?

Prijateljstvo je upravo ono što zvuči: Kada se prijatelji zajedno sastaju kako bi proslavili Dan zahvalnosti. To može biti u stvarnom danu zahvalnosti, ili prije ili poslije velikog dana. Obično je opušteniji od obitelji zahvalnosti s kojima ste se odrasli. To je više od potluck situacija; domaćin obično čini glavnu mrežu, a svi drugi ulaze u stranu i deserte. Hrana obično ne može biti tradicionalna, a obično je uključen više alkohola (svatko tko je hvala zahvalnosti)

Zahvaljivanje Jello Fotografije

(Slika: Joe Lingeman)

Sve što trebate planirati prijateljstvo

Ne bi trebalo biti teško uvjeriti ljude da dolaze u vaš stan ili kuću za zabavu puna hrane. To je sve drugo što bi moglo biti malo lukav. Koliko daleko unaprijed trebate pripremiti jelo? Što ako radite s teenskim, malim proračunom? Trebate li zamisliti svoje mjesto? (Spoiler: da.) Imamo vas pokriveno!

  • 10 osnovnih pravila za svaku prijateljicu s prijateljima
  • 10 osnovnih pravila za svakog prijatelja koji je prijateljski
  • 10-dnevna vremenska linija za hosting prijateljstva
  • Best Friendsgiving Booze i proračunska strategija: Jeftini Pitcher Drink (i BYOB Sve ostalo)
  • 5 Načini Crock-Pot čini bilo zahvalnosti lakše
  • 10 savjeta za hosting zahvalnosti u malom stanu na malom proračunu
  • Najbolje (i najslađe) prijateljske ideje od Pinteresta

55 Recepti za prijateljstvo

Kada se radi o najboljim receptima za prijateljstvo, razmislite izvan okvira. Tradicionalna torta od buče je velika, kao i pržena ptičica, ali prijateljstvo je stvarno vrijeme da se kreativno. Ovo nije vaša majka. Evo nekih od naših omiljenih recepata kako bi se za tu prigodu.

Čitaj više: Najvažniji recepti za prijateljstvo

Najbitniji recepti za prijateljstvo su puno opušteniji od tradicionalnih karata. Umjesto pekane pite, napraviti pecan pie barova. Umjesto zelenog grah, pokušajte nešto bez umak od vrhnja. Predrasude trebaju biti prekrivene slaninom (naravno).

Čitaj više: Turska i dalje: 5 najboljih glavnih jela za prijateljstvo

Za glavno jelo turska je, naravno, tradicionalna, ali to vam ne bi trebalo zaustaviti. Također možete probati svoju ruku na pršutu ili vegetarijansku lasersku zahvalnicu. A ako odlučite napraviti puretinu, zašto ne staviti cijelu stvar u slaninu?

Čitaj više: Jednostavan, uzbuđeni proračunski kokteli

Učinimo nešto ravno: Prijateljstvo obično uključuje dosta pića. Olakšajte stvari na sebi uzimajući svoje vino od Tradera Joea, a zatim izradite jedan ili dva od tih koktela budžeta.

Čitaj više: 10 Showstopping deserata koje zapravo želite jesti na prijateljstvo

Umjesto pita od jabuka, zašto ne pokušavate napraviti kolač od jabuka izrađen od “ruža”? Ili “čarobna” bundeva i čokoladna kolača? Zabavite se uz ovo i nemojte ga previše ozbiljno shvatiti.

Što radiš za ovogodišnji prijateljstvo? Imate li pametne savjete koje ovdje nismo obuhvatili?