Stranka dvoje? America’s Test Kitchen ima kuharicu za vas

Kut: Više od 650 recepata savršeno je dizajnirano za zabavu od dva

Recepti za sada: Gljiva-Miso juha s škampi i udon, kukuruzni sirup, tajlandski stil goveđeg salata, pizza s lakoćom skilletom, marokanski pile s zelenim maslinama, klasična lasagna, mlaćenice, Skillet Apple Crisp

Tko bi uživao u ovoj knjizi? Mala kućanstva.

Brze činjenice

Tko je napisao: America’s Test Kitchen

Tko je objavio: America’s Test Kitchen

Broj recepata: Više od 650

Ostale značajke: Recepti se uvijek ne spuštaju baš tako lijepo kao što bi vam se svidjelo – nešto što je America’s Test Kitchen ušla u korake. Ova knjiga ispunjena je klasičnim jelima, od Pad Thai do Pizza, koja je napravljena po mjeri za samo dvije. Jednostavne pripreme, minimalne ostatke.

Kao i svaka kuharica koju Amerika testna kuhinja stavlja van, ovo je također više (toliko više) nego samo receptima. Posebno mi se sviđa dio na prednjoj strani knjige koji govori o korištenju ostataka, kao što je stvaranje uskog kruha u ljetnu bobicu gratin ili kupus u brzim kimchi.

Također mislim da je genijalan način na koji je America’s Test Kitchen prilagodila limenke, poput lasagne, kako bi se uklopile u tavu – volim da ne moramo kupiti poseban jelo za male recepte. Nemojte preskočiti napomene o receptu, bilo – puno velikih nuggetsa kulinarskog znanja koje možete pronaći ovdje!

Pronađite knjigu u svojoj lokalnoj knjižnici, nezavisnoj knjižari ili Amazonu: Kompletno kuhanje za dvije kuharice Američke kuharske kuhinje

Apartment Therapy Media poduzima sve napore kako bi ispitao i pregledao proizvode prilično i transparentno. Stavovi izraženi u ovoj recenziji predstavljaju osobne stavove recenzenta i ovaj pojedini pregled proizvoda nije sponzoriran ili plaćen ni na koji način od strane proizvođača ili agenta koji rade u njihovo ime. Međutim, proizvođač nam je dao proizvod za testiranje i pregled.