Pushing Daisies: Pite

Znamo da su neki od vas navijači “Pushing Daisies”, a nedavno smo razgovarali o medijskim pričama o medijima, ali jedva smo mogli dopustiti da ovaj mjesec prođe bez spominjanja primarne teme hrane: Pie!

Pročitajte o receptima iz emisije, uključujući i one koje zahtijevaju određenu čarobnu moć.

Mnoge epizode emisije usmjerene su oko pite, a dio akcije se odvija u Nedovom restoranu, Pie Holeu. Mjesto je oblikovano poput divovske pite i služi kao mjesto susreta za Ned, Charlotte i njihov detektivski partner Emerson Cod dok razgovaraju o svakom slučaju otajstva i planiraju sljedeći potez. Iza pulta, zaposlenik Ned-a Olive Snook služi kupcima, dok je gnijezdi za svog šefa.

Pie pomaže Charlotteu, Chucku, i ponovno se povezati s tetama Lily i Vivian na mali način. Nakon što ju je Sunac vratio u život, Chuck je odlučio da će se otkriti njezinim tugama koje su tugujuće bile više nego što bi mogli podnijeti, stoga je skrivena i zadržavala ih oko njih. Da ih razveseliti, šalje ih tjednom pita od jabuka s Gruyèreom pecenim u koru, uz dodatan udarac antidepresiva.

Chuck je trend kuke prema hrani. Prošle je sezone pokušavala uvjeriti Ned da će šalice pita biti veliki hit na Pie Hole. Ipak, kao tradicionalist nije otišao za to.

Također je mrzio pustiti da stvari odu na otpad, a njegova ostava je napunjena trulim plodom. Ali Ned treba samo dotaknuti pljesnivu jagodu kako bi je vratila na svoj vrhunac i ispeći ga u ukusnu pita. Ako imate dodir, postoji recept iz stripove “Pushing Daisies” koju biste trebali probati:

Za one od nas bez čarobnih moći, zaokružili smo još nekoliko recepata koji su bili inspirirani emisijom. Osim ako ne dobije povećanje bodova, a uskoro ćete im trebati da olakšate bol otkazivanja:

  • Recepti i Spice ormarić: Apple-Gruyère Pie
  • Pushing Daisies Wonder Tour s linkovima na Ned’s Pie Recepts
  • Pecite prostor: Chuckov mješoviti kobasica rajčice s Gruyere Crust i Chuck’s Pecan Pie
  • Recept muncher: Pushing Daisies Cup Pie
  • YumSugar: Pushing Daisies – kasno ljeto Pita od trešnje

Povezano: TV Hrana Drama: Pushing Daisies

(Slike: Piemaker, LoHud, ABC)