Probali smo bombona kante bombona i evo što smo mislili

Prije nekoliko tjedana Kitchn je pisao o web stranici koja je prodavala smiješno okusom bombonijskih limenki. Na web stranici se nude čudni okusi koje možete izabrati, uključujući wasabi, sondu i slaninu, ali najčudnija od njih mogla je biti krastavac. Sad sam veliki obožavatelj svirke: sviđa mi se slatkiše, volim ih jesti običan, volim da ih sitno ošišaju na hamburgere, a volim sok. No, bomboni s okusom? Bio sam vrlo skeptičan.

Mnoge recenzije na Amazonu upućuju na to da ove čaše s bombonima nemaju jak okus. Jedan recenzent, koji je bombonima davao dvije zvijezde, primjećuje: “Pokušavala sam tako teško kušati nešto slično kiselici koju sam mogao zamisliti.” Pa što su onda okusili? I jesu li oni zapravo ukusni, ili su još uvijek slatki poput bombona bombona? Morao sam saznati.

(Slika: Ariel Knutson)

Jedan paket bombona s okusom bombona sadrži šest bombona. Izgledaju baš kao i tradicionalni zeleni paprene metvice koje možete vidjeti tijekom blagdana. Šalice bombona ne osjećaju ništa posebno, osim šećera. Moja je početna misao bila da su kušali baš kao i začin sušenja u kiselom kiselom tijestu. Nakon daljnjeg razmišljanja, shvatio sam da su samo kušali poput kopra. Okus nije bio neodoljiv, ali definitivno je bio tamo. Šalice bombona nisu bile slatke, što ih je učinilo podnošljivima za konzumaciju.

Dao sam ih bezumnim kolegama da mi kažu što misle o ukusu. Većina ljudi koji su probali šećerne bombice nisu mogli shvatiti da su s okusom kiselog mesa. Kad sam otkrio okus, testeri okusa bili su u stanju uspostaviti vezu i pokazali su da je jači kao posljednji okus.

Iako ih nitko nije osobito uživao, nitko se nije činio uvrijeđen ovim bombonima. Ako uživate u ukusnim okusima, ipak bi mogli biti malo razočaravajući. Ove šalice bombona su vjerojatno najbolje kao novitet ili šala dar.

Kupite ga sada: Pickle Candy Canes na Amazonu, 14 dolara

Jeste li kušali bombone s okusom? Što si mislio? Ako ih niste isprobali, je li to ono što mislite da biste uživali??