Pregled knjige: 1080 Recepti

Ako biste posjetili Španjolsku i vratili se zaljubljenima u hranu, 1080 Recepti Simonea i Inés Ortega bi bili veliki dar za kupnju. Morate biti počinjeni ipak, i imati najmanje tri inča prostora za knjige prostora za rezervne i moći podići pet kilograma.

Izvorno objavljen 1972. godine, smatra se španjolskom radošću kuhanja, biblijom koja obuhvaća sve klasike iz iscijeljenja maslina, priprema svježe puževe, pržiti omlet i pečenje kolača. Kako se može doći do 1080 recepata, navodno nadahnuto od strane jedne zemlje? Mnogo varijacija. Poput Woodcocka? Postoji cijeli dio za vas. Što je s rogačima? Imate četiri izbora. Repa? Jesu li ostakljene u janjetini, kuhanom gratin stilu, u jabukovu s umakom od bešamela i žumanjcima, ili s mrkvom.

To je komad knjige. S gotovo 1000 stranica recepata i ilustracija, to je obična obema je zastrašujuća, ali ga otvorite i možda se ne bojite. Recepti su uglavnom vrlo jednostavni i sastojci su gotovo svi vrlo jednostavni za pronalaženje. Nakon što sam sam napisao kuharicu, sa samo 82 recepata, dio mene je strahopoštovanje ove knjige samo zbog velike veličine.

Fotografije su prilično čudno razmaknute u knjizi, tiskane na manjem papiru od ostatka knjige. Jasno je da izdavač Phaidon pokušava zadržati svoje troškove. Ono što su se pojavili za svoju prethodnu knjigu “The Silver Spoon”, sklupčali su se za 1080. Međutim, jeftin tisak ne znači nužno loše recepte, a ako je španjolska hrana vaš poziv, onda je to prekrasna knjiga koju ćete dodati svojoj kolekciji , Nije bitno da su fotografije popunjene u obliku časopisnih pretplatničkih karata (barem ne padaju) kada su vaši prsti obojeni maslinama i vaša kuhinja ispunjena je ukusnim mirisima Španjolske.

Ovaj tjedan dajemo kopiju 1080 Recepata. Požurite, ulazak mora biti zaprimljen do 8:59 sati PT / 11: 59 EST četvrtak, 13. prosinca.