Pozdrav NYC i LA čitateljima! Biste li Vi i Vaš dom željeli biti prikazani na našim stranicama?

Izviđamo čitatelje na temelju NYC & LA da budu dio budućih sponzoriranih značajki na našim web stranicama. Volimo dijeliti domove, izazove i uspjehe naših čitatelja s publikom, a mi često tražimo sudionike za markirane programe.

Biste li zainteresirani za dijeljenje svog doma i biti na fotoaparatu za buduće projekte s apartmanom Therapy i Creative Studio Studio??

(Slika: Esteban Cortez)

Pobrinite se da je rad na ovim programima zabavno za vas! Ovisno o projektu, možda ćete dobiti pomoć od naših urednika i kreativnog tima ili nekih novih kuhinjskih alata za vašu sljedeću stranku. MoĹľda moĹľeĹ moĹľe imati sobu koja je radila ili neku stranu koja se baci s našim timom (i završi s nekim ubojitim pixom)!

(Slika: Hayley Kessner)

Proizvodimo sve različite vrste foto izbojaka i video izdanja. Nedavno smo promatrali omiljene ture u kući, kao ovaj i ovaj; bacili smo obiteljski roštilj u tjednu; imali smo čitatelje testirati novi kućni uređaj; i pomogli im da ponovno obnove svoju sobu ili potpuno pretvaraju svoje dvorište.

Ako ste zainteresirani, ispunite obrazac u nastavku. Naš tim ima sjedište u New Yorku i Los Angelesu, stoga tražimo samo sudionike na tim područjima – zahvaljujemo na razumijevanju!

Online obrazac – NYC + LA Casting za kampanje s markom