Postoji li cookie swap etiketa?

To je sezona, a nitko to ne zna bolje od Kitchnovih pisaca tijekom tjedna kolačića. Nakon što smo ove sezone pozvali na naš pravi dio kolačića, primijetili smo trendove načina na koji hostese organiziraju logistiku i način na koji sudionici govore o poslasticama koje donose za dijeljenje. Počeli smo se zapitati postoji li takva stvar kao kolačić swap etiketa.

Zanimljivo je da je Time Magazine upravo napravio komad koji je govorio o ovoj temi:

Čitati: Zamjene kolačića:Slatko i stresno

Ispada da kolačići nisu uvijek šećer i začin. Oni su jednaki dijelovi pritiska, konkurencije i prosudbe. Domaćini često stvaraju vlastite skupove pravila, od kolačića od čokoladnih čipova do stroge RSVP smjernice.

Sudionici također imaju velika očekivanja jedni od drugih; ako ste potrošili četiri sata na svoje šarže, očekujete od drugih i gledate na one koji su iz supermarketa izvadili kolače iz šećera. Mislimo da bi ovakva vrsta zamjene mogla poraziti točku da se okupimo i dijelimo u blagdanskom duhu, ali pitamo se je li možda neizbježan kada se okupite prostrani ambiciozni pekari.

Osjećate li se kao da su kolačići često više nalik na natjecanja nego radosni poniženja iz energičnosti i vreve? Imate li taktike kako bi ih učinili ugodnijim i mnogo manje stresnim?

Povezano:
• Posluživanje eksterijera kolačića: 5 Slatki i jednostavni savjeti
• Kolačić Swap Julia M. Usher

(Slika: Megan Gordon)