Pokušali smo Patti LaBelle’s New deserti za Walmart i Evo što smo mislili

Prošle jeseni, Walmart je puštao Patti LaBelle-ov slatki krumpir u svijet, a internet nije mogao dobiti dovoljno slatke poslastice. Pregled ovog kolača prikupio je tonu pozornosti na YouTubeu – više od pet milijuna prikaza do danas – i Walmart je uglavnom rasprodan odmah.

Pa, Walmart se ponovno vraća s četiri nove Patti LaBelle tretira da služi svojim klijentima diljem zemlje. Jesu li neki od njih vrijedni pokušaja? Hoće li živjeti do uspjeha slatkog krumpira? Očito sam morao saznati.

Roba

Walmart je objavio četiri nova Patti LaBelle slastica diljem zemlje: tri kocka i jedan kolač. Tu je i slatki krumpir koji je Walmart pušten, ali ima ograničeno izdanje, a nismo imali priliku probati. Čobbleri se prodaju pred-pečeni u Walmartu. Možete ih jesti hladno ako ste o životu, ili ih ponovo zagrijati u pećnici 12 do 16 minuta na temelju vaših preferencija.

Evo što biste trebali znati o svim njima na temelju opisa na pakiranju i navedenim sastojcima.

Pattijev dobri život Berry Cobbler, 6,98 dolara

Walmartov opis košarice: “Napunjen malinama, kupinama, borovnicama i dječjim borovnicama”. Veličina poslužitelja ovog kaveza (ima osam porcija) sadrži 270 kalorija, osam grama ukupne masti i 32 grama šećera.

Patti je dobar život Apple Cobbler, 6,98 dolara

Walmartov opis kaveza: “Sweet Fuji jabuke napunjene u crvenom vrhu i dnu kore”. Veličina posluživača ovog kaveza (ima osam porcija) sadrži 240 kalorija, 8 grama ukupne masti i 30 grama šećera.

Patti’s Good Life čipka od breskve, 6,98 dolara

Walmartov opis krojačice: “Prljava gornja i donja kora s prelijevajućim slatkim breskvama”. Veličina poslužitelja ovog kaveza (ima osam porcija) sadrži 280 kalorija, 13 grama ukupne masnoće i 28 grama šećera.

Patti’s Good Life Pecan Cake od 9,98 dolara

Walmartov opis kravate: “Ukusna mješavina jabuka i Georgia pecans pečena u južnom sloju kolača završen s voćnim kremama i karamelom.” Veličina posluživanja ove torte (ima osam obroka) uključuje 320 kalorija, 17 grama ukupne masti i 31 grama šećera.

Rezultati

Ali prvo, hit iz Pattie LaBellea s kojim biste vjerojatno trebali biti upoznati. Molimo vas da igrate ovu pjesmu dok čitate rezultate našeg istraživanja.

Za ovaj ne-vrlo-znanstveni test okusa, pustila sam sve ljude gladne u naš ured na klaonice i kolače i zamolio ih za njihovo mišljenje. Nisam prije zagrijavao cobblere – mogao bih te pokušati uvjeriti da sam to učinio iz nekog razloga, ali zapravo sam zaboravio. Osim toga, klaonice se prodaju u pekarnici u Walmartu, a vrlo dobro možete samo zgrabiti jedan za last minute piknik. Idemo s tim objašnjenjima.

Ton je glasan dobitnik testa okusa bio bobica. Neki od naših urednika vratili su se na sekundu (i trećine) na ovu poslasticu. Bio sam super impresioniran svim različitim vrstama plodova u ovom kuglaru – to skoro okusio je kao da je svježe. Ako se osjećam malo lijeno prije potlucka gdje bih trebao donijeti desert, razmislio bih da to podižem – pogotovo ako bih to mogao zagrijati i vršiti ga s vanilišnim sladoledom.

Čuvar od breskve također je dobro primljen u našem uredu, ali bio je osjetno slađi od bobica. Također bih preporučio ovo za lijen potluck. Klapa od jabuka bio je najslađi klaonice i bio je najmanji favorit u našem uredu. Cinnamon okus bio je pomalo nadmoćan za neke od mojih kolega, a želatinozna priroda deserta učinila je manje svježim od ostalih.

Bio sam vrlo uzbuđen da isprobam pekane od jabuka – izgleda tako lijepo! – ali to je jednostavno bilo previše slatko za mene. Tekstura kolača bila je izvrsna, i voljela sam okus jabuka, ali glazura je bila previše. Ako, međutim, imate veliki slatki zub ili poznajete nekoga tko to čini, to bi moglo biti zgodna opcija za rođendan. Također je samo 10 dolara, pa je to prilično strašno.

Jeste li isprobali bilo koji Patti LaBelle novi deserti za Walmart? Jeste li probali slatki krumpir prošle jeseni? Javite nam u komentarima!