Pogledajte sve scene hrane iz Harryja Pottera u samo 3 minute

Harry Potter Butterbeer Cupcakes

(Slika: Šećer i duša)

Franjevački Harry Potter okrenuo se 26. lipnja, ostavljajući navijače nostalgičnom kad je prva knjiga u seriji izvorno objavljena. 20. obljetnica obilježila je U.K. puštanje prvog romana u kultnom omiljenom J.K. Rowling serija: Harry Potter i kamen filozofa. Kako bi se spomenuo prigodu, Digg je napravio video o svim ukusnim (i neukusnim) hranama sadržanim u filmovima, od svjetovnih trenutaka do nezaboravnih.

Svijet čarobnjaka ima neke važne namirnice kao što su Butterbeer, grašak s okusom povraćanja (ostali okusi: trbuščić, sloj, pas, hrana za kuhanje, ljepljivački omotač i vrećica) i čokoladne žabe koje hodaju poput svojih amfibijskih kolegama. I to ne spominje ukusne gozbe u Velikoj dvorani Hogwartsa prikazanih u filmovima.

Isječak iz Digga uključuje vrijedne trenutke kao što su Crab i Goyle dobiveni spiked skakavci za spavanje, koje je napravio Hermoine, koji ih stavljaju u duboki, ali privremeni, san. Ili kad Ginny i Harry dijele kolač od pogača. Završava s prizorom gdje Dobby ispušta tortu na goste Durlseyjeve kuće i Harry se u njemu uokviruje dok ga pokušava zaustaviti.

Ako vam isječak bude gladan za neku čarobnu hranu u svijetu, znajte da možete odraditi neke od njih – poput Butterbeera ili drugih recepata inspiriranih Harryjem Potterom koji se plove diljem interneta – kod kuće u muglom. Ili, možete krenuti na putovanje u Llety Cynin, B & B koji češnjak čaja dva puta tjedno čast serije. Ustanova je uređivala zajedničke prostore za oponašanje Velike dvorane, a gosti su razvrstani u četiri kuće Hogwartsa: Gryffindor, mardekard, Ravenclaw i Hufflepuff.

Više postova o Harryju Potteru

  • Koju kućicu s Hogwartsom pripadaš? Vaša stil kuhanja će vam reći.
  • Ovaj Harry Potter-temu B & B želi da vam služi Butterbeer
  • 18 Harry Potter-Inspired Recipes za vašu noć vještica
  • Napravite vlastiti pivo piva od Harryja Pottera
  • Yuenglingov Harry Potter Aromi sladoleda od lososa

Koji je vaš omiljeni trenutak hrane iz isječka? Javite nam u komentarima!