Ovo je najpopularniji recept za zelenu grah s Pinterestom

(Image credit: Allrecipes)

Svi znaju Dan zahvalnosti je sve o bočnom jelu. Ljudi vole užurbano na tome kako kuhaju puricu i hoće li to biti dovoljno sočno i bla bla bla, ali ptica nema šansu u sastavu kad se pere krumpir, umak od brusnice i zeleni grah koji se konzumira.

Zato zaboravimo na pticu na trenutak i razgovaramo o tome koje strane imate ove godine za veliki dan. Idete li s klasicima? Volite li twist na poznatim receptima? Na primjer, kada se radi o najpopularnijem receptu zelenog graha na Pinterestu, to može biti izgled poznato, ali to je sve osim toga. Jeste li pokušali ovaj recept??

Najpopularniji recept za zelenu grah jest od Allrecipesa. Spremljen je preko 48.000 puta na društvenoj platformi samo ove godine. Na web stranici Allrecipea ima više od 2.000 recenzija recepata i ima ocjenu od četiri i pol zvjezdica. Recept je razvio Amy Barry, koji opisuje jelo kao “puno bolje od standardne juhe od gljiva i francuske pržene ina”.

Pogledajte ga na Pinterestu: Baka Green Bean Casserole od Allrecipesa

I Barry je u pravu, recept se lezi prilično daleko od standardnog recepta kojeg poznajete i volite. Da biste napravili ovaj zeleni grah, grijte veliku tavu s maslacem. Zatim dodajte brašno, sol, šećer, luk i kiselog vrhnja, a zatim zeleni grah. Premjestite smjesu u posudu za jelo i isperite ga isjeckanim sirom i krušnim mrvicama prije pečenja.

Više ukusnih zelenih zrnaca Recepti

  • Kako napraviti klasičnu zelenu grah
  • Moderna zelena grah tjestenina
  • 5 svježe alternative zelenoj grah

Jeste li pokušali ovaj zeleni grah s Allrecipes? Imate li bolji recept za dijeljenje? Javite nam u komentarima!

  SF Bay Area Craig's Popis čistač: Unutarnji kuhalo za 10 dolara