Ovaj novi mliječni jogurt napravljen s Pili Nuts je kremasti kao stvarni

(Slika: @lovvelavva / Instagram)

Svaki novi biljni jogurt uzrok je uzbuđenja. Mnogo ljudi na svijetu ne jedu mliječne proizvode, ali još uvijek žele dodati malo bogatstva i tang na njihove glatke, ili imati nešto na vrhu s bobicama i granola za doručak. Jedan od najnovijih i najzanimljivijih veganskih jogurta na tržištu je Lavva, koja je izrađena od pili nuts, a ona je bogata i kremasta i ne sadrži šećere.

Pili oraščići su posebno mastičasti orah koji je dobar izvor magnezija i vitamina E. Oni oraščići dodaju masti bogatstvo jogurtu, koji je također načinjen od kokosovog vina, kokosovog vrhnja, plantaža, kokosovog praha, praškastog korijena manioka, sokom limete , i živjeti veganske probiotičke kulture. Jogurt bez mlijeka u ljevici je veganski, Paleo i Whole30, bez dodanog šećera.

Post koji dijeli LAVVA (@lovvelavva)

Lavva je kolač, s poznatim tangom kojeg bih očekivao od jogurta od mliječnih proizvoda. Tekstura je malo zrnata od mliječnog jogurta, ali je još uvijek bogata i kremasta. Nije gusta poput jogurta u grčkom stilu, ali još uvijek je prilično debela i ponaša se kao jogurt na žlicu. Puno je.

Posluživanje od 5,3 unca ima 170 kalorija, 13 grama masnoća (10 zasićenih), 11 grama ugljikohidrata s 6 grama šećera i 0 dodanih šećera. Ima dva grama proteina.

Lavva dolazi u pet okusa: borovnice, ananasa, jagode, maline i izvornika. Svi okusi imaju malo poput kokosa, što sam našla vrlo ugodnu, ali ako tražite neutralniji jogurtični okus, to možda nije ono što tražite.

Post koji dijeli LAVVA (@lovvelavva)

Moje omiljene okuse bile su maline i originalne, jer je okus maline bio lijep u vezi s kokosom. Bilo je sjajno s granolom na vrhu.

  Kaj jeste za kosilo danes?

Okus ananasa ima malo lumpy teksture iz svih sitnih komada ananasa u njemu, ali sam još uvijek bio u iskušenju pokušati miješati s ledom i rum. (Mogu li ga još nazvati glatkom?)

Posebno volim da Lavva nema šećera. Uvijek tražim jogurte koji sadrže pravi plod, ali bez dodatnih zaslađivača. Teško je pronaći, ali Lavva to radi.

Nedostatak slatkoće bio je moja omiljena stvar u vezi ovog biljnog jogurta, ali to možda nije svačija šalica čaja. Ako vam je draže vaš jogurt slabiji, možda ga želite upotrijebiti kao glatke sastojke ili ispljuvati s vlastitim zaslađivačem. Ako vam je najdraža jogurt na vrećici, možda bi vam se to svidjelo.