Ovaj kuharica dokazuje da nitko ne pite bolje nego Amish

Knjiga: Me, ja i Pie od Sherry Gore

Kut: Classic Amish pite za svaku moguću prigodu.

Recepti za sada: Kolač od krumpira, šećer od krumpira od krumpira, kolača od slatkog krumpira, kolača od krumpira, njemačke kolače od čokolade, Amish krumpira od vanilije, pršuta i sira

Tko bi uživao u ovoj knjizi? Svatko tko može razgovarati više od pet minuta o zaslugama oštrih i rascjepih kore.

Brze činjenice

Tko je napisao: Sherry Gore

Tko je objavio: Zondervan

Broj recepata: 100

Ostale značajke: Ova kuharica je blago kućnim kacigama koji bi se mogli natjecati u natjecanjima s tortom i one od nas koji se osjećaju malo nervozni zbog izgleda izbacivanja kora. Počinje s pristupačnim i sveobuhvatnim pogledom na kolač osnovni – slijepi pečenje, izbor tavi, osnovne korice recepti i tako dalje – prije nego što ronite u sami recepti.

Razgovori s poglavljima također su priče o Sherryovom životu u njezinoj Amish zajednici koja voli piti i njezinu prijelazu od pite-strašnog do pekarskog pekara. Ova kuharica je i dobra čitljivost i dobar izvor za vašu policu.

Pronađite knjigu u svojoj lokalnoj knjižnici, nezavisnoj knjižari ili Amazonu: Me, Sebe i Pie od strane Sherry Gore

Apartment Therapy Media poduzima sve napore kako bi ispitao i pregledao proizvode prilično i transparentno. Stavovi izraženi u ovoj recenziji predstavljaju osobne stavove recenzenta i ovaj pojedini pregled proizvoda nije sponzoriran ili plaćen ni na koji način od strane proizvođača ili agenta koji rade u njihovo ime. Međutim, proizvođač nam je dao proizvod za testiranje i pregled.

  Spiralni vijak iz Rosle