Ono što vam priopćuje vaša kava

(Slika: Charity Burggraaf)

Kažu da možeš reći tko je osoba gledajući cipele u ormaru. Ali špijuniranje strancima ne mora biti toliko nametljiv – samo pogledajte njihov red. Bilo da pijete ravnu crnu kavu ili pet minuta ponesite na šalteru samo za naručivanje, vaše jutarnje navike kažu puno o vama. (Sve je u zabavi, naravno.)

Dupli Macchiato za ovdje

Vi ste ekološki svjesni urbani, a možda i biciklistični biciklisti. Možete piti držeći tanjur u jednoj ruci, s prekriženim nogama, eventualno tijekom konzultacija s vašim časopisom. Imate izvrstan ukus.

Post koji dijeli Naiara (@bittencourtnai)

Stan bijeli

Ti si zauzet mom, ali uvijek imaš vremena za korak s najnovijim i najvećim, tako da znaš da je ravna bijela izvorno iz Australije. Vi ste zauvijek u potrazi za savršenom cipelom konferencije-koktele. I da, koristite Bitmoji.

Tall Soy Latte

Malo si kasno da skačete na bilo kakve poslovične vozače i definitivno izbjegavajte kofein u poslijepodnevnim satima. Ipak, vodite brigu o planetu; možda imate više veganskih torbica. Hvala na tome!

Drip kava, crna, u Travel Mug

Ti si uravnotežen tip, vjerojatno u formi, i dok je normalno izvana, prepuni ste čudnih čudovišta – znate nešto o broju niti. Ako je putna šalica star više od desetljeća, možete biti profesor koledža.

Cortado

Prije svega, znaš što je kortado. Vi ste književni i kultivirani, a učinili ste svoj dio meditacije. Vjerojatno samo pijete korteza nakon yoge, jer ponekad čine vašu srčanu čakru osjeća se smiješno.

Post koji dijele Stumptown Coffee Roasters (@stumptowncoffee) na

Etiopijski preljev

Vi ste supertaster – vrsta osobe koja može okusiti nijanse u različitim zrncima kave. Budući da preljev obično traje duže, i vi ste vrlo strpljiva osoba. Uzmi pletivo, ako to već nisi učinio.

Coconut Cascara Latte

Sestri si iz korporativne kave, bez obzira što donosi. Možda vam je dosadno život ili posao, ali uvijek ste za novu avanturu, a prijatelji to cijene zbog vas. Također vole posuditi vaš mali benzin.

Post koji dijele La Colombe Coffee Roasters (@lacolombecoffee) na

Kratki Amerikanac, nema sobe

Nemate grešaka ili nedostataka. Vi ste dobar čovjek, s prijateljima koji vas vole jer ste općenito neupadljivi i laki pojedinac.

20-unca Iced Mocha, s pumpom od lješnjakovog sirupa

Nisi pijanica kave. Ti si pijanac mlijeka sa šećerom. Tražiti pomoć. Ili možda samo kupiti Slurpee? Oni su puno jeftiniji.

Post koji dijele Stumptown Coffee Roasters (@stumptowncoffee) na

Nitro Cold Brew

Između posla koji se bave biciklima, volite hladnu hranu koja se isporučuje s dušikovim plinom (poput Guinnessa), što znači da ima uber-baršunastu teksturu koja ponekad zaglavi u brkove. Ozbiljno, dude, nitko je najbolji. Jeste li ga ikad gledali kako se istaložilo?

Kratki Split-shot latte, Extra Hot

Vi ste slobodni radnik koji radi većinu svog vremena online u kafićima. Volite misliti da biste mogli preživjeti dan na manje od tri, ali neka se suočimo s njom, držanje papirnate šalice za kavu je vaša osobna navika za cigarete.

Chai Latte

Ti si zdravstvena nakaza. Zato što smatrate da je zdravo za odlazak grah od sada, sada samo pijete crne čajeve, za zdravstvene svrhe. Začini su dobri za cirkulaciju! Čaj ima antioksidanse! I izvrsno se uklapa s vrhnjem na vrhu.

Jesmo li dobili vašu narudžbu?