Od pećnog drveta Richard Miscovich

(Slika: Dana Velden)

Ako volite kruh – pravi, svježi, od kruha u stilu ognjišta – i ako volite kuhati kruh kod kuće, onda se kladim na neku točku koju ste maštali o pečenju kruha u vlastitoj pećnici. Pravo? Vjerojatno ste bacili nekoliko pizza tamo dok ste bili na njemu, a zatim nastavili pecati u pečenu govedinu kako bi se polako gula dok se pećnica ohladila. Mislim, tko ne bi? Pa, ako želite korak bliže tom snu, onda budite sigurni da ste stavili Richard Miscovich Od peć na drva na popisu potreban za čitanje.

Brze činjenice

Tko je napisao: Richard Miscovich

Tko je objavio: Chelsea Green

Broj recepata: Više od 50 godina

Recepti za sada: Pita i Za’atar kruh; Brusnica Pecan Buttermilk Scones; Cinnamon Spiral Pain de Mie; Dimljena svinjska trbuh; Prolaznu bušotinu; Pound Cake

Ostale značajke: Postoji san o posjedovanju pećnice na drvnoj peći, a zatim stvarnosti. Nije da je stvarnost loša, ali važno je znati upravo ono što ste uložili kada uzmete u obzir izgradnju i kuhanje iz ove nevjerojatne starijih tehnologija. Od peć na drva pokriva sve.

U prvom dijelu: Pećnice i peć, Miscovich istražuje mnoge vrste peći na drva, raspravlja o gorivu, potrebnim alatima i kako djeluje peć. U drugom je dijelu: pečenje kruha, izbušio pojedinosti o izradi kruha u pećnici na drva. U trećem dijelu: Koristeći puni ciklus topline, on nudi recepte i tehnike za korištenje ekstremne vrućine pećnice na početku (pizza!) I raznim fazama, jer polako kuha na temperaturu za prženje mesa i povrća, a zatim kruh, kolače, pite i kolače, i na toasts, pečene grah, renderiranje masti. Posljednje poglavlje u ovom poglavlju istražuje dugi, spor proces sušenja hrane i zaliha.

Razbacane po cijeloj knjizi su bočne trake i mali dijelovi koji sadrže ljude u zajednici peći na drvetu, koji se protežu duž spektra od profesionalnih pekara do entuzijasta u dvorištu. Njihove priče i prateće fotografije korisne su i nadahnute. Ako to mogu, možete i vi!

U ovoj knjizi ima dosta informacija, toliko da se u početku osjećate zastrašivanjem. Hoće li san izvući svježe kruhove ukusnog kruha iz vašeg stražnjeg dvorišnog pećnice početi spoticati ispod naprezanja koliko treba razumjeti i apsorbirati? Može biti. Ali to je razlog zašto Od peć na drva je važna knjiga. To su stvari koje trebate znati prije nego što se upustite u takav veliki projekt. U svakom slučaju, kao i mnoge knjige o tehnici, stranice mogu objasniti što će uskoro doći naravno svakome tko preuzme zadatak s entuzijazmom i pažnjom.

Ovo je dobro napravljena knjiga, sa šarenim matiranim pokrovom i čvrstim, fleksibilnim vezivanjem. Postoje deseci fotografija u boji kako bi ih poučili i inspirirali. Richard Miscovich je stručnjak za predmet te je podučavao mnoge predavanja i radionice diljem zemlje, uključujući i njegovu ulogu izvanrednog profesora na College of Culinary Arts u Johnson and Wales University. Također je čest instruktor u Centru za obrazovanje peciva King Arthur Flour.

Tko bi uživao u ovoj knjizi? Svatko tko želi sanjati da ima peć na drvnoj peći bliže stvarnosti. Također, postoji mnogo informacija o izradi kruha, hidrataciji, itd., Tako da kruh geeks svibanj želite pogledati, previše.

Pronađite knjigu u vašoj lokalnoj knjižnici, nezavisnoj knjižari ili Amazonu: iz pećnice s drveta Richardom Miscovichom

Posjetite autorsku web stranicu: Richard Miscovich

Apartment Therapy Media poduzima sve napore kako bi ispitao i pregledao proizvode prilično i transparentno. Stavovi izraženi u ovoj recenziji predstavljaju osobne stavove recenzenta i ovaj pojedini pregled proizvoda nije sponzoriran ili plaćen ni na koji način od strane proizvođača ili agenta koji rade u njihovo ime. Međutim, proizvođač nam je dao proizvod za testiranje i pregled.