Moje sigurnosno piće na upitnim barovima: Tequila Ginger Ale

Pop kviz. Nalazite se u baru koji poslužuje piće iz mlaznice – što naručujete? Pričamo o koktelima na The Kitchnu ovog tjedna, ali se suočimo s njom, nećete se uvijek naći u objektu (ili domu) koji poslužuje fino koktele. Ponekad moraš igrati stvari na sigurnom i naručiti nešto jednostavno kako bi izbjegao “Želite da se zamrzujem što?” lice. To je vrijeme kad odlazim na tequilu i đumbir. Jeste li ga isprobali?

Ako imate samo dva sastojka, bolje da su oboje velika … pogreška, barem pristojna. Upravo zbog toga naručujem Tequila Ginger Ale.

Tequila, moj je omiljeni duh. Možda zato što sam Meksikanac i imam neki osebujni afinitet prema njoj ili možda zato što dobre stvari imaju zemljani ugriz koji uživam (zahvaljujući agave biljci koja je destilirana). To je nešto što mogu piti ravno, pa čak i kad je loše to nije sve tako loše – barem u mojoj knjizi.

Kad napravi koktel, obično želim dodati nešto biljno i malo slatko. Tamo dolaze đumbirska vina, koja također donosi i čašu na stolu. Ako možete, idi za STVARAN đumbir ale – stvari izrađene od đumbirskog korijena ne umjetni sirupi i pricks vaš jezik s nekim topline. To je povezano s tequilom savršenstvo koje mi ne bi bilo u redu naručiti čak i ako sam bio na mjestu s ljepšim koktel opcije. Samo bih ih zamolio da i s njim zatvore jalapeño.

Kakvo je vaše omiljeno piće da biste naručili kada ste u lošem baru?

Povezano: Što piješ kada si u lošem baru? 25 pisci hrane dijele njihovu sigurnu piću

(Slike: Chris Perez)