Moja omiljena lagana, predjela za pripremu: Veggie & Hummus Cups (sa 3 savjeta)

(Slika vjerovanja: Faith Durand)

Nekoliko vas je pitao o crudité i hummus šalicama koje sam služio na vjenčanju s kojim sam vam ovaj tjedan dijelio. Ovo su jedan od mojih najdražih predjela za veliku grupu; to je tako lijepo da imaju svježe, hrskavog povrća u jednostavan za jesti formatu.

Evo nekoliko savjeta za izradu ovih stvari.

Rezanje mini paprike.

(Slika vjerovanja: Faith Durand)

1. Dobijte pravi spremnik.

Potražujem male, uske čaše koje će zadržati mršave povrće koje stoje uspravno, ali i održavaju pravu količinu humusa ili umočavanja (obično stavljam 1 do 2 žlice za umak u čašu).

Koristio sam ove šalice: Naslagajte stakla – jasno, 3 unce, 44,99 dolara za 100 u restoranu

Šalice sa samo krastavcima na mjestu.

(Slika vjerovanja: Faith Durand)

2. Kupite malo povrća i izrežite ih.

Najbolje je koristiti male povrće za ove male šalice i rezati ih u lako rukom veličinama. Ovaj put oko svake šalice je dobio:

  • 1 ili 2 crvene ili žute kriške čipke (kupio sam ih u Costco)
  • 1 mini perzijski krastavac slice
  • 1 ili 2 šećera graška

Sve su to slične veličine i oblika i izgledale su lijepo u šalici.

(Slika vjerovanja: Faith Durand)

3. U redu je upotrijebiti humus kupljen u trgovini!

U početku sam htio napraviti humus od nule (znate, pritisak kuhati slanutak i učiniti cijelu stvar), a zatim odjednom sam bio sve, pogledajte ove lijepe kadice humus u Costco! Gotovo. Htio sam doktorirati običan humus s dimljenom paprikom samo za taj domaći dodir, ali čak i to izađe iz vrata kad sam našla humus crvenog papra koji je bio prilično ukusan.

→ Ako želite napraviti svoj hummus, ipak: Kako napraviti Hummus od nule

Ovo je ozbiljno jedna od mojih omiljenih predjela – svježa, ukusna i zdrava. Šalice se mogu ostaviti na sobnoj temperaturi nekoliko sati bez brige, a uz nekoliko ruku pomoći se lako postaviti.

Naravno, ne bih otišao na nevolje za manju zabavu gdje bi bilo dovoljno zdjela za umak i pladanj povrća, ali kada imate veliku gomilu, ova vrsta prezentacije omogućuje ljudima da iskoriste posluživanje i kreću se umjesto držeći liniju izrezivanje povrća i lupanja.