Mindy Kaling je Jamhead i Internet ga nema

Ako pratite Mindy Kaling na Instagramu, onda znate da osim što je super smiješno i moderno, ona je također opsjednuta hranom. Ona zna kako napraviti crudité ploču da nitko neće jesti, a ima snažna mišljenja o najboljoj vrsti čokoladnih kolačića. Nije čudo, dakle, da je i marmelada. Znate, netko tko voli pekmez. Što, nikada prije niste čuli tu riječ?

(Slika: @ mindykaling / Instagram)

Kao što je Mindy izjavio u brzoj priči o Instagramu, ona je bila na putu da posjeti njezin dermatolog kada je lutala kroz tržište Union Square trgovačkih centara u New Yorku. Tamo je otkrila da netko prodaje marmelad.

Također, možemo li samo stati na trenutak i razmišljati o tom sjajnom Prijatelji referenca? Mindy je najbolji.

(Slika: @ mindykaling / Instagram)

Jamstvo koje je pronašao Mindy je iz Beth’s Farm Kitchen, koja se nalazi u New Yorku. Specijaliziraju se u jedinstvenim, malim skupnim okusima džemova, želea, senara, chutneja, umaka, relishes, pa čak i vrućih umacima. Evo upravo ono što je Mindy dobio na poljoprivrednom tržištu danas.

  • Narančasta marmelada, 9 $
  • Damson šljiva Jam, 9 $
  • Hot Habanero Jelly, 9 dolara
  • Crni malina Jam, 9 $

Očigledno odgovor na priču nije bio dobar, jer je Mindy objavio video nakon što je izjavio svoju ljubav prema džemu na Instagramu gdje joj je glas promijenjen i ima smiješno filter na licu. “Čujem da je moja priča o kupnji džema u Union Squareu bila loša”, rekla je. “Zato se ispričavam. Zar vas to čini sretnim?”

(Slika: @ mindykaling / Instagram)

Očito se Mindy ne mora ispričavati zbog svoje nove ljubavi prema džemu. Postavit će tu priču čak i ako mrzitelji ne misle da je to vrlo zabavno. Mislim, izabrala je začinjeno nakon što je sve, pa se ne zabrlja. Tako sam znatiželjan što će završiti s tim pokupiti. Hoće li s njom napraviti PB & J? Hoće li je staviti na vrh sladoleda ili je okreće u jogurt? Ja stvarno nemam pojma.