Ljubav Ispeći Potiče Amber Rose

Kut: Voćni kolači i slatkiši napravljeni sa – pričekajte – prirodne zaslađivače i drevne zrnce. To je “imati svoj tortu i jesti previše” situaciju.

Recepti za sada: Blackberry & Rose Geranium Cake, Marelica & Pistachio Crumble, Mini borovnica i lješnjak Muffins, jagode i ječma Cupcakes, Apple Tart Tatin, ljubičaste bobice s Mascarpone

Tko bi uživao u ovoj knjizi? Bakeri koji žele eksperimentirati s brašnom poput raži i ražnjom, svatko sa slatkom zubom

Brze činjenice

Tko je napisao: Amber Rose

Tko je objavio: Kyle Books

Ostale značajke: Neugodno sam priznati da sam već proveo dobar dio vremena s ovom knjigom prije nego što sam shvatio da su svi recepti napravljeni s prirodnim zaslađivačima i starim brašnima. Djelomično, to je zato što su prekrasne fotografije svega tako čudesno zbunjujuće. Djelomično, mislim da je to zbog toga što je nedostatak prerađenih sastojaka namjerno suptilan – meni se osjeća kao da je naglasak prvo i najvažnije na tome da napravimo ukusnu pečenu robu, a zatim oh-by-the-way to su zapravo prilično dobre za vas. Ovo radi za mene s ovom kuharicom – uopće se ne zavaravam u jelu zdravije pečene robe (gledam te, crni grah); Umjesto toga, osjećam se ohrabren i željan.

Pronađite knjigu u lokalnoj knjižnici, nezavisnoj knjižari ili Amazonu: Love Bake Nourish by Amber Rose

Apartment Therapy Media poduzima sve napore kako bi ispitao i pregledao proizvode prilično i transparentno. Stavovi izraženi u ovoj recenziji predstavljaju osobne stavove recenzenta i ovaj pojedini pregled proizvoda nije sponzoriran ili plaćen ni na koji način od strane proizvođača ili agenta koji rade u njihovo ime. Međutim, proizvođač nam je dao proizvod za testiranje i pregled.