Kuhinjski reflektor: Steve & Dana’s Cool, Šarena kuhinja

Dana i Steve su glavni ljudi ovog šarenog i sunčanog prostora u Atlanti Gruzije. Ranije ovog tjedna imali smo dovoljno privilegija da se cijela turneja provede na Apartment Therapy, ali smo se htjeli usredotočiti na trenutak o tome zašto je njihova kuhinja upravo tako neodoljivo čudna.

Mnogo puta kada vidite kuće oduševljavaju se s bojama stvari malo, dobro, odvratno. Nije da nisu pravilno upotrebljavani, samo da često nema dovoljno svjetla u prostoru kako bi se uklonili pogled.

U ovom domu postoji više od dovoljno svjetla i njihov je prostor dovoljno velik da bi se stvari učinile dovoljno malom da se ne osjeća neodoljiv. Čini se da su savršeno normalne s žitaricama ponosno na zaslonu i tradicionalnih ormara se instalira. Toliko prostora pati od pokušaja previše i u ovoj kući, to je učinjeno upravo u redu.

Postoji boja, ima svjetla, toplo je i poziva, a ne zaboravite pogledati u susjednu blagovaonicu, jer će vam to cviliti s veseljem. To je izvrstan primjer odabira boja bez kupnje svake plave stavke koje vidite nakon što doneseš odluku. Ljepota je u uređivanju i jednostavnosti i volimo ga!

Pogledajte više iz apartmana Terapija

Povezano: Šarene kuhinjske klasike: 10 izvora

(Slika: Steve Pomberg)