Kuhinja u kuhinji: Papir od voska nije pergament

Ova će slika imati smisla za minutu. Imate li kuhinjski zastoj skriven u vašoj prošlosti? Mislite da će ljudi koje volimo i kuhati svaki dan oprostiti našim novijim pogreškama … ali ne! Oni nas žele podsjećati i ismijavati priča kad god je to moguće, zar ne? Evo naše krajnje zabrane – dijeljenje vašeg?!

Bilo je to prije nekoliko godina kad sam upravo počeo peći. U glavi mi je da ću izrađivati ​​domaće bagele za ručak i bilo je sve da sve impresioniram svojom novom vještinom. Našao sam recept (to je zapravo bio isti) i morao je raditi.

Sve je prošlo glatko i već sam očekivao pobjedu brunch kada sam pogodio snop. Recept je rekao da peći bagels na pergament papir, ali shvatio sam da sam imao samo vosak papir u mom ormaru. Razumio sam da je vosak papir samo pergament prekriven voskanim premazom pa bih trebao biti u redu, u redu?

Hm … nije u redu.

Otišao sam naprijed i koristio papir za vosak, a vrećice su izašle iz pećnice zlatne i savršene. To jest, sve dok ih ne pokušavam odgurati od papira od voska koji je sada zalijepljen na dno bagela!

U ovom trenutku, naši gosti već su stigli i svi su bili gužve u kuhinji. Dobro se nasmijali na moj trošak (“Uh, ne pere se…topiti kad se previše zagrije? “), a zatim su svi skočili da bi odrezali dno s vrećica, dok su džepovi bez dna bili još uvijek ukusni i uživali u obroku, ali to nikada neću živjeti. i dalje će provjeriti da koristim pergament papir kad počnem nešto peći ispred njih.

Zato sam se prebacio na silu.

Imate li vlastitu kuhinju zabranu dijeljenja?

Povezano: Recepti su propustili: što učiniti s nejestivim jelima?

(Slika: Emma Christensen)