Kuhati na cesti! Elegantna kuhinja u Vintage Airstreamu

Pogledaj ovu elegantnu kuhinju kuhinje. Lijepo, zar ne? Teško je vjerovati da ova kuhinja živi unutar vintage Airstream prikolice – ali to! Dođite pogledati ostatak!

Ova prikolica pripada Matthew Hofmannu, arhitektu u Montecitu u Kaliforniji. Izgubio je i preuređivao ovu retro Airstream prikolicu i pretvorio ga u svoj redoviti dom. (On parkira na iznajmljenom zemljištu.)

Matthew je preuređivao kuhinju s pogledom na funkcionalnost: cabinetry ima ručke i gumbe koji se bravu na svoje mjesto. On objašnjava kako oni rade: “Integrirani mehanizam za zaključavanje se aktivira guranjem u ladicu, koja se zatim povlači, a zatim se ispire sa lice prednjeg ormarića, i zahvaća bravu koja drži ladicu / ormar zatvoren tijekom transporta. vrlo elegantno rješenje za održavanje stvari na mjestu dok je na putu. “

Matthew živi ovdje sa svojom djevojkom, a kuhinja je očito vrlo funkcionalna i dobro korištena. Posebno nam se sviđa ploča za pećnicu, a prilično zapanjujuća količina countertop-a uspjela se uklopiti. U znaku izvornog dizajna, uz kuhinju je elegantna blagovaonica, a to dublji stolić za Mateja.

Tako impresivna – možda ćemo biti u iskušenju da se na našem kuhanju na cesti također da imamo takav prostor!

Pogledajte cijelu turneju: Dnevni veliki u Airstream prikolici u apartmanu terapija

Povezano: Trailer, RV i kamion za smeće: Vrlo mobilne kuhinje

(Slike: Bethany Nauert)