Kralj Arthur brašna Baker’s Companion: All-Purpose pečenje Kuharica

Ova kuharica ima čast biti Prva. Prva kuharica u koju sam se zaljubio, prvu kuharicu koju sam kupio s vlastitim novcem (i to u mom životu kad je kuharica od 35 dolara bila glavna kupnja!) I prvu kuharicu koja mi je donijela uspjeh u kuhinji. Ne bi se isticalo da je ova knjiga u korijenu moje karijere u hrani – da ti gingersnaps nisu bili toliko savršeni ili da prva pita od jagoda i rabarbara nije bila tako snažna hit u onim prvih slabih dana pada ljubav s hranom, tko zna gdje bih mogao završiti?

(Slika: Emma Christensen)

Najprije sam dobio ovu knjigu iz knjižnice i sjećam se kako razmišljam: “Dobro Bog! mogu napraviti nešto!“Nisam mogao vjerovati da su svi recepti sastavljeni na jednom mjestu: mlaćenje kolača i božićnih kolačića, kolača od krumpira i krušnih kruhova ciabatta, rakija krekera i slojeva kolača. Dugačak popis opreme i sastojaka – zajedno s njima kako ih kupovati i koristiti – osjećao se kao da otkriva tajnu pečenje kamena Rosete.

To su bili mračni dani između smrti srednjoškolskog doma, ali prije nego što su blogovi za hranu preuzeli internet i osjećao sam se kao da sam konačno našao ulaz u kuhinju. Odjednom, recepti su imali smisla kao nikada prije. Volio sam (i još uvijek volim) način na koji Bakerov pratilac uzima vremena da objasni receptima – razmišljanje iza njih, zašto biste mogli koristiti maslac ili skraćivanje, zamke da pazite i što da učinite ako nešto ne pođe ispravno. Ručno prikazane ilustracije s koracima izgledaju tako rudimentarno sada, ali u to vrijeme (prije nego SLR-zapitaju blogeri, sjetite se!), Oni su bili daleko bolje od samozadovoljavanja vlastitim.

  Aga naprave: klasična litina

Kroz knjigu sada sam prilično zadivljen koliko je receptova koje sam napravio tijekom godina. Još iznenađujuće: nitko nije uspio. Nekima sam volio bolje od drugih, da budem siguran, ali nikad se nisam osjećao onesposobljenim.

King Arthur gingersnaps još uvijek su neki od mojih najdražih kolačića ikad – to su sjajno malo dvobojni čuda koje smatram savršeno žvakam i beskrajno zadovoljavaju. Ako se bojite krušnim koricama, preporučujem i studijsku sesiju s njihovim poglavljem o pite. To će vam dati znanje i povjerenje koje vam treba. Nekoliko drugih favorita: Zephyr palačinke (kao svjetlo i taljenje-natječaj kao što je obećao), Zucchini limun muffins (prvi ljeto sam se pridružio CSA), breskve i maline Cobbler (dobar beba korak prema pita), piknik oblozi prvo puštanje u flatbreads), i ciabatta (moj prvi razbijanje u obrtnički kruh).

Ovo je knjiga koju preporučujem kad god čujem da prijatelj ili nečija kći ili slučajna Facebook veza žele “početi skuhati više”. Nije toliko glamurozno ili sjajno ili puna neobičnih invencijskih recepata kao i ostale knjige za pečenje vani, ali to je pouzdan i pametan pratilac. Godinama i godinama nakon što sam vratio novu biblioteku i skupio novac za kupnju, još uvijek je moj omiljeni.

Oh, P.S. ako kupite ovu knjigu, preporučujem da se opustite za hardback. Ako se vaš kuharica suočava s vrstom života u kojem se kuharica suočila, željet ćete ga u nekom čvrstom vezivanju.

Pronađite knjigu u lokalnoj knjižnici, nezavisnoj knjižari ili Amazonu: King Arthur Flour Baker’s Companion King Arthur Flour

Posjetite web stranicu autora: King Arthur Flour

Apartment Therapy Media poduzima sve napore kako bi ispitao i pregledao proizvode prilično i transparentno. Stavovi izraženi u ovom pregledu predstavljaju osobne stavove recenzenta, a ovaj pojedini pregled proizvoda nije sponzoriran ili plaćen na bilo koji način od strane proizvođača ili agenta koji rade u njihovo ime.

  Nutella: 30 najboljših receptov