Koristite lijevo bilje u jednostavnim sirupima

S temperaturama koji počinju rasti, naši vrtovi počinju se korijeniti. Iako možda još niste dobili rajčice, spremni smo se kladiti da vam biljka ide sjajnim puškom! Ako ste odabrali previše za korištenje na večeru, imamo alternativni način da ih koristimo: u jednostavnom sirupu za koktele i koktele.

Bilje su sjajne u svim situacijama. Možete ih smrznuti u kockicama leda ili ih slomiti i dodati malo vode da biste ih napravili za kasnije večere i umake, no jedan od naših najdražih načina da ih upotrijebimo jest ih uliti u jednostavne sirupe.

Izrada vašeg jednostavnog sirupa stvarno je jednostavna i može uistinu dodati nešto posebno za vaš sljedeći koktel ili prijateljski zajedno. Zvuči sofisticirano i kao nešto što bi vam moglo dovesti do sati kad je zapravo tako jednostavno kao bacanje u bilo koje biljke koje niste koristili od noći prije u neki šećer i vodu i zovete ga dan.

Možete pročitati ovdje kako biste napravili svoje jednostavne siruhe. Možete dodati gotovo bilo koju biljnu na bilo koji osnovni recept. Evo nekih drugih specifičnih recepata ovdje i drugdje.

• Lemongrass sirup u okusu okusa Oregona (na slici gore)
• Ružmarin jednostavan sirup
• Recept: Lemon Verbena Jednostavan sirup

A zatim, ovdje su 20 recepti za koktele za one koji bi mogli trebati da dobiju kreativne sokove koji teče. A ako je još uvijek previše buke za vas, samo gurnite stabljiku ili stabljika desno dolje u svoje piće za svečani izgled!

Povezano: Brzi savjet: za aromatične ukrase, “Spank” svoje bilje

(Slika: Uživajte u okusu Oregona)