Koji je najbolji način za graciozno jesti salatu?

Ne ozbiljno! Kako biste trebali jesti ove stvari? Većinu vremena završimo bez odgađanja previše velikih listova u usta i razmazivanje obraza s preljevom u proces. Više ne prihvaćamo salate u javnosti. Upitni umovi žele znati: imate li omiljeni način za jesti salate s ukusom?

Čini se da postoje dvije mogućnosti. Možete se pokušati podići na pamet, koristeći se zgodnim kruništem ili garbanzo grahom kao sidro. Ova metoda dobro funkcionira dok god salata sadrži sastojak koji se može koristiti kao gore spomenuto sidro. Čak i tako, često može biti frustrirajuće da se zapešće tanke listove na tanjuru samo da bi im se ukinuo trenutak kada podignete vilicu.

Alternativno, možete odvojiti probadanje i pokušati skočiti. Ovo je moja preferirana metoda (ako nije u javnosti). Uključuje uključivanje u salatu, podizanje platforme lišća s nekoliko salata koji su balansirani nesigurno na vrhu, i stavljanje u usta prije nego što sve poteče natrag u zdjelu.

Trebala bih priznati da sam prilično nedavno pretvoren u salatu, i kao takav, nisam imao toliko prakse sa salatom ili s vremenom kako bih pročistio moju metodu. Obratiti vam se za pomoć.

Povezano: Salata za večeru: 7 dodataka kako bi se napunilo

(Slika: Flickr član bredgur licenciran pod Creative Commons)