Kerf: Custom i DIY kuhinjski dizajn

Sa sjedištem u Seattleu, Kerf stvara moderne kuhinjske šperploče koje se mogu običajno graditi ili premade, plosnate i dostavljaju svima koji su spremni preuzeti posao instalacije DIY.

Iako izgled šperploče možda nije za svakoga, to je sjajno za ljubitelje suvremenog dizajna i materijala. Kerf stvara suvremene ormare u 16 različitih boja od laminata koji se primjenjuju u rešetkastim Modrianovim uzorcima. Kabinetne podloge izrađene su od FSC-certifikatne šperploče, bez ljepila bez formaldehida i bez VOC završetka.

Ako živite u Seattleu, oni mogu kreirati ormare u njihovoj Interbay radionici i instalirati ih za vas. Ako živite izvan područja, oni će isporučiti gotove ormare vašem izvođaču ili instalateru. A ako ste sami za instalaciju ormarića, možete uštedjeti nešto novca i kupiti DIY set – cijene za DIY ormariće počinju u niskim stotinama. (Za prilagođenu kabinetu, zatražite ponudu na mreži.)

Njihova 5.800 četvornih stopa radionica u Northwest Seattle uključuje showroom gdje možete vidjeti izgrađen komada. Iako to nije točno trgovina, oni dobrodošlicu posjetiteljima i obično su otvoreni od 9.30 do 18.00 od ponedjeljka do petka. Ako ste izvan Seattlea, možete pogledati njihov portfelj projekata uzoraka na mreži. (Iza kuhinje, kupaonice i samostojeća skladišta za svaku sobu kuće.)

VIŠE INFORMACIJA: KerfDesign.com

Fotografije: Kerf