Jednom zabranjene vrtićke jajne stanice napokon dolaze u SAD

Kinder Eggs, također poznat kao Kinder Surprise, jeli su u obliku jaja čokoladica s malom igračkom nagradom, a oni su divlji poznati i popularni tretira u Europi i velik dio ostatka svijeta. Nažalost, zabranjeni su u SAD-u jer je protuzakonito prodavati bomboniju sa ne-jestivim objektima unutar nje, s tim da je objekt opasnost od gušenja.

Godinama su Amerikanci koji su željeli Kinder Eggs morali putovati u inozemstvo ili pokušati ih krijumčirati kroz carine. Tijekom godina mnoge hrabre duše pokušale su krijumčariti Kinder Surprise jaja u SAD-u. Svake godine desetke tisuća zabranjenih čokolada zaplijeni carine. Smugglers riskirati novčanu kaznu do 2.500 dolara po jaja ako je uhvaćen.

No, počevši od ovog mjeseca, Kinder Eggs konačno će biti na raspolaganju pravno u SAD-u. Nisu baš isti iste igračke koja sadrži Kinder Surprise Egg koja je zabranjena, međutim. To je noviji pod nazivom Kinder Joy.

Kinder Surprise je najpoznatija sorta Kinder Egg. To je velika šuplja čokoladica u obliku jaja s malom žutom plastičnom kapsulom. Ta kapsula sadrži neku sitnu igračku.

Kinder Joy je novi proizvod koji je 2001. godine debitirao, a to je plastično jaje u dva odvojena komada. Jedna polovica je posve ne jestiva i sadrži igračku. Druga polovica jaja je napunjena čokoladnom vrhnjem, hrskavim malim kuglicama i malom žlicom da ga pojede.

Stigli smo! Postoji još više, pa stojite na vidikovcu za vijesti o Kinder Joy ™. Jeste li spremni za nas?

Post koji dijeli Kinder (@kinderus)

I Kinder Surprise i Kinder Joy su tehnički vrtićke jajne stanice, po tome što su oni Ferrero, obojica čokoladica, u obliku jajnih čokoladi. I obje dolaze s malim igračkama. Razlika u jezgri, a razlog zašto je Kinder Joy dopuštena u SAD-u jest da igrač iznenađenja Kinder Joy nije sadržana u samom bombonu.

Kinder Joy će u SAD-u deblokirati Black Friday u Walmart trgovinama širom zemlje, gdje će prodati po 1,34 dolara po WKTR Newsu. Walmart će ih imati isključivo 30 dana, nakon čega će biti dostupni diljem Sjedinjenih Država. Ferrero očekuje da će oni biti stalni dio tržišta SAD-a, a kupnja Kinder Joy u trgovini zalazu puno lakše nego krijumčariti hrpu ilegalnih čokoladnih jaja kroz običaj.