Ina Garten samo je podijelio njezin izbornik zahvalnosti i zvuči nevjerojatno

Dan zahvalnosti je samo jedan tjedan (Ja znam ja znam), pa ako pratite Kitchnov 10-dnevni vodič za veliki dan, vjerojatno ste već planirali svoj izbornik i veseli se prvom putu za kupovinu. Dakle, što radiš ove godine? Idete li na tradicionalnijoj ruti ili pokušavate neke stvari koje ste vidjeli kako lebde u časopisima ili nešto što je dobro izgledalo na internetu?

Pa, ako jesi još na ogradi o par recepata na vašem izborniku, onda imam dobre vijesti za vas. Ina Garten je ove godine objavila svoj vrlo osobni izbornik za Thanskgiving i prilično je inspirativan. Iako na njezinu popisu nećete naći snimke zahvalnosti Jello, njezin izbornik nije potpuno tradicionalan. Nema očajnih krumpira, kolača od bundeve ili zelene grah.

Ina Garten danas je poslao e-mail koji je naglasio njezin izbornik Dan zahvalnosti i neke nadahnuće za ukrašavanje vašeg stola ove godine. “Nikada nije prerano planirati svoj stol za Dan zahvalnosti! Ne mora biti fancy, ali u ovo doba godine volim malu boju i jednu priličnu ploču koja će postaviti određeni stil”, kaže ona..

Ina Gartenov izbornik zahvalnosti

Ispod su linkovi na recepte koje Ina Garten planira napraviti za Dan zahvalnosti. Vidjet ćete da ide s turskom puretinom, pireom od korijena celera umjesto pire krumpira i s krošnjama od lisca, umjesto zelenog grah. Njezini desertni izbori također su super fascinantni! Napravila je bušotinu za buče umjesto kolača i pita od jabuka barovi. Barovi!

  • Napravite naprijed Turski pečeni i ispred Turske uzgajati lukom i kadulom
  • Celer korijen i jabuka purée
  • Puding od kruha i peciva od jabuka
  • Balsamicno pržene kljove
  • Pumpkin Roulade s đumbirovom krastavom
  • Apple Pie Barovi

Učinite li bilo koji od Ininih recepata za Dan zahvalnosti? Javite nam u komentarima!