Grocery Store vijesti: Harris Teeter konačno otvori u DC?

Harris Teeter je potpisao otvorenje trgovine od 50.000 četvornih stopa na Trgu Ustava u četvrti NoMa (North of Massachusetts Ave.) u DC-u. No, unatoč nekim izvješćima koja tvrde da će biti prvi u okrugu kada se otvore u 2010 ili 2011, postoje još dva mjesta koja su zakazana za neko vrijeme … i bez kocke.

Mi smo kupili ovaj lanac u Sjevernoj Karolini na fakultetu i bili su veliki obožavatelji. Trgovine su velike, čiste i obično imaju dobro uređene vinske odjele. HT već ima nekoliko trgovina u predgrađu DC-a. Will DC napokon dobiva upscale alternative Safeway?

Glasine započele su 2004. godine, kada je buzz počeo graditi o otvaranju Harris Teetera na Capitol Hillu. Godine 2005., Washington Post izvijestio je na lokaciji Adams Morgan i, tri godine kasnije, blogovi su počeli objavljivati ​​da je otvaranje neizbježno. Postavljen je prošlog mjeseca, a grad je čak izmijenio obrasce prometa kako bi se pripremio za gužvu.

Pogodi što? Još uvijek nema Teetera. Sada postoje vijesti o trgovini NoMa, koja će biti dio mješovitog korištenja obnove susjedstva. Gradnja počinje ovog mjeseca.

Možda trgovina NoMa ima lakše plovidbu jer revitalizira zanemareno područje, dok su ostale trgovine bile protiv opozicije uspostavljenih susjeda (u Adams Morganu se borila oko trgovine koja prodaje alkohol)?

Čujemo da će ovog ljeta otvoriti Capitol Hill i Adams Morgan trgovine.

Svaki stanovnik DC-a ima konačni kolač?

(Slika: Harris Teeter)