Grasshopper Tacos: dobro jesti ili previše masti?

Grasshopper je tacos vijesti nekoliko tjedana natrag kada je restoran u San Franciscu zamoljen da prestanu posluživati ​​ih na tacos. Iako su mnogi ljudi smatrali da su prilično ukusni, skakavci su bili uvezeni jer nema američkih skakača. Je li ovo jelo koje biste pokušali ili biste željeli da se vaši bugovi ostanu na tlu u suprotnosti s vašim trbuščićem?

Sada nije da je USDA againt skakavac tacos, zapravo, spremni smo se kladiti da su ih neki od njih čak i opljačkali na njih u prošlosti. Zbunjenost zbog njihove zakonitosti i sigurnosti je nedostatak regulacije takvih stvari. Nema ni najmanjeg načina dokazivanja što su skakavci jeli, što znači da ne znamo je li dobro za nas jesti na kraju. Više o ovoj priči možete pročitati iz ABC-a.

Nikada nisam osobno pokušao skakavac taco, ali to ne znači da sam protiv ideje o tome. A ti? Jeste li na ogradi o jesti insekte? Jeste li večerali na ovoj delikatini prije ili imali taco trgovinu u vašoj blizini koja ih služi? Podijelite svoje misli u komentarima u nastavku!

Povezano: 5 Egzotične namirnice koje želimo kušati (plus 5 mi stvarno ne radimo)

(Slika: Robert Sietmema za gurmane)