Donut Ice Cream Cones su stvarne stvari koje postoje u ovom slatkom svijetu

(Slika kredita: Ekiem)

Možda ne bi bilo sjajno kao zlato ih pozlatiti, ali posluživanje krafne kao posude za sladoled s mekim posluživanjem svakako je buzzworthy. Više, rekao bih, nego podijeliti jednu da ga upotrijebim za hamburger – i svakako ukusniji.

Iskreno, iznenađen sam što se netko nije dogodilo s tim prije. Ako ste dovoljno sretni da se nađete u Pragu, prijeđite na Good Food Coffee i Bakery kako biste preuzeli svoju vlastitu narudžbu Instagramove najnovije zvijezde (baš kao što je Ekiem, fotograf fotografske fotografije).

Mislio sam da je interpretacija tradicionalnog trdelnÎks (mađarsko tijesto napravljeno omotavanjem tijesta oko cilindra i roštilja), ovaj desert se nadograđuje punjenjem mekog posluživanja i – u nekim slučajevima – čokoladom, Nutellom i jagodama. Ne mislim da je zapravo pržena, ali izgleda da su teksture sve tamo.

Ne vidim put u Pragu u svojoj bliskoj budućnosti, ali ovo je definitivno nešto što bih htio probati uskoro! Znatiželjan sam koliko će trebati da jedan od njih dobije kapljice i neuredan poput običnog sladoleda, i želim znati koliko mogućnosti postoje za punjenje. Za sada, međutim, mislim da ću samo morati napraviti vlastitu krafnu kod kuće. Rupa u središtu standardne krafne bi bila glavno prijestolje za kolač sladoleda vanilije, ne misliš li?

Čitaj više: Donji sladoledni konusi su G.O.A.T. Plovilo za slatkiš od Prve blagdane